Tot el que necessites per anar al teatre

Enverinades

Enverinades

Qui eren la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus? Van existir, realment? Què hi ha de veritat, en les seves històries? Quina influència han tingut en nosaltres, els seus contes? Què passaria si els contes tradicionals, els que ens han explicat tota la vida i dels que es continuen fent versions en llibres, pel•lícules i obres de teatre, un dia desapareguessin?

Enverinades és el resultat d’un treball de documentació de l’autora, que aporta dades poc conegudes sobre les tres protagonistes dels contes i ens descobreix aspectes insòlits que les desmitifiquen. Amb un llenguatge irònic, de vegades cru i altres poètic, l’obra connecta no només amb la nostra generació, sinó també amb la dels nostres pares i avis, i amb els joves d’avui, perquè tots hem escoltat de petits els mateixos contes.

Sinopsi

Tres reconegudes professores i assagistes, especialitzades en els personatges de la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus, respectivament, s’han reunit per prendre una decisió transcendental sobre la pervivència dels seus contes. Mentre argumenten les seves particulars posicions, s’aniran fusionant amb els personatges de ficció.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració