Tot el que necessites per anar al teatre

Entre copas

A partir de 10,00€
Comprar Entrades
Entre copas

Entre copas és una d’aquestes històries petites, plenes de detalls i de vida, així la defineix la seva autora i directora Garbi Losada. Una comèdia en aparença blanca, divertida i serena, però que conforme avança es mostra plena de càrregues de profunditat que, per moments, la tornen inquietant i relliscosa.

Entre copas ens convida a caure en la temptació, adverteix la seva directora. De superar el gris i prosaica que pot ser l’existència, sense caure en la desesperança ni en l’amargor. La història s’emmarca en un paisatge de cellers i vinyes que adquireix la rellevància d’un personatge més de l’obra. Un recés de pau sacsejat per l’explosió de sentiments dels quatre protagonistes.

Sinopsi

Què passa quan tens quaranta i tants i t’adones que ningú tornarà a tutejar-te? Miguel i Andrés, dos amics de tota la vida, s’enfronten a aquesta pregunta cada un a la seva manera. Miguel és un divorciat reprimit, escriptor frustrat i pessimista. Andrés un actor fracassat a punt de casar-se. Tots dos decideixen realitzar un viatge com a comiat de solter i arrosseguen les seves inseguretats de copa en copa intentant sentir-se vius fins que es troben amb Amaia i Terra que introdueixen el desequilibri en les seves vides.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració