Tot el que necessites per anar al teatre

Encontros imaginaris

Els Encontros Imaginaris parteixen d’una iniciativa de Joaquim Armengol (crític teatral i Editor de la revista cultural digital El procés) i Joan Casas (professor de l’Institut del Teatre, escriptor, dramaturg i traductor) i són lectures dramatitzades a partir de textos del dramaturg portuguès Hélder Costa, on diversos personatges històrics universals conversen en format de tertúlia, despertant somriures i complicitats a partir d’uns diàlegs plens d’intel·ligència i humor fi.

A cada Encontro hi ha 3 personatges històrics que interpretaran grans actors i actrius de l’escena catalana (entre els quals Xavier Albertí, Montse Pérez, Francesc Orella, Imma Colomer, Pep Tosar, Ivan Benet, Evelyn Arévalo, Pere Eugeni Font, etc) i un quart personatge fix que és el presentador i moderador de cada Encontro i que interpreta Silvia Ferrando.

Encontro Imaginari 1, (6 abril): Salvador Dalí, Adous Huxley i Marlon Brando

Encontro Imaginari 2 (13 abril): Fenando Pessoa, Louise Brooks i Pablo Picasso

Encontro Imaginari 3 (25 abril): Francisco Franco, Rosa Parks i General Giap

Encontro Imaginari 4 (4 maig): Charlotte Corday, Carlota Joaquima i Louise Michel

Encontro Imaginari 5 (11 maig): Gandhi, Maria Antonieta i Adolf Hitler

Encontro Imaginari 6 (18 maig): Buñuel, Isadora Duncan i Sidónio Pais

Encontro Imaginari 7 (25 de maig): Àngel Guimerà, Margarida Xirgu i Frederic Soler ‘Pitarra’. Autor: J.M. Benet i Jornet.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Llorenç Prats Canals

    Quina llàstima! Jo ho vaig enganxar a la darrera sessió i pel que diuen va ser molt diferent. Vaig passar una bona estona (no més per veure l’Albertí fent de Margarida Xirgu valia la pena), ens van posar música molt guapa i vam veure cervesa, era com una festa entre amics i el Pepito Benet i Jornet va fer un text enjogassat que hi anava la mar de bé. Una bona estona, una agradable tarda de diumenge, però m’he quedat amb les ganes de veure els anteriors!

    05/06/2014