El temps de les coses

A partir de 3,00€
Comprar Entrades

Els temps de les coses de Martí Costa Olivé és una de les lectures que forma part del cicle El batec del Grec organitzat per les sales de proximitat de Barcelona dins del Grec Festival 2022.

Sinopsi

En Pau torna a viure al pis de la seva infantesa quan el seu pare i la mare ja no hi són. Sense mai haver-se plantejat massa res, s’adona que s’ha fet gran i que és ell qui ara, al costat de la Mercè, té per davant l’horitzó possible de crear la seva pròpia llar. Aquells anys que havia oblidat tornen durant les nits d’insomni i el connecten amb aquell nen que va créixer en una família encallada en l’immobilisme. Així, descobrirà les pors i els dubtes que l’inquieten per tal d’afrontar el seu present i decidir com vol fer les coses.

El batec del Grec és un cicle que vol donar visibilitat a algunes de les propostes guanyadores de la convocatòria de textos i projectes On el teatre batega 2022-2024 i promoure el teatre català contemporani i les noves dramatúrgies. Un projecte en el marc del Grec Festival Barcelona.

Durant cinc setmanes, entre els mesos de juny i juliol, es podran veure en primícia 18 propostes inèdites que permetran a l’espectador conèixer de més a prop aquests espectacles que comencen a bategar i, alhora, acompanyar el procés creatiu de les companyies des del seu inici. El cicle es realitzarà als escenaris dels següents teatres de proximitat: Teatre AkadèmiaAntic Teatre, La Badabadoc, Sala Fènix, Sala Flyhard, El Maldà, El Tantarantana, Teatre Eòlia i Sala Versus Glòries.

A més, els espectadors disposaran d’un carnet on acumularan Batecs amb cada lectura i espectacle del cicle al que assisteixin i, si n’aconsegueixen 9, obtindran un abonament d’On el teatre batega per a la temporada 2022-2023. I podran gaudir, per tant, de descomptes i avantatges als teatres de proximitat.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració