Tot el que necessites per anar al teatre

És la nit de Nadal. En Drosselmeyer, un personatge sempre sorprenent, arriba a casa de la Marie i en Fritz, els seus fillols. Com sempre per aquestes dates, arriba carregat de regals. D’entre tots els que porta, la Marie s’encaterina d’un trencanous de fusta en forma de soldadet.

Aquella mateixa nit, la Marie es desperta al sentir sorolls. Al llevar-se, tot al seu voltant ha canviat. Ara les taules, les cadires, l’arbre de Nadal… tenen una mida gegantina. Tot i que els sorolls que l’han despertat no són pas d’això, si no els de tot un exèrcit de ratolins dirigit pel Rei del Ratolins a punt d’atacar casa seva. Quan els ratolins són a punt de començar les seves malifetes, el Trencanous, cobrant vida i comandant els soldadets de plom d’en Fritz, ho impedeix. Tot i així, el Rei dels Ratolins aconsegueix arraconar al Trencanous. Sort que la Marie reacciona llençant-li una sabatilla que el fereix, fugint vençut.

Per celebrar aquesta victòria, el Trencanous convida a la Marie al País dels Caramels, governat per la Fada del Sucre…

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració