El sensespai

El sensespai

Escrita i dirigida per Lara Díez Quintanilla, El sensespai és un intent de personificar i fer tangible una part de la realitat i el dolor que hi ha darrere de l’etiqueta diagnòstica de TLP (Trastorn límit de personalitat).

Sinopsi

El sensespai és un no-lloc on s’experimenta el tot. Les criatures que hi habiten s’apropen a nosaltres en nom de l’amor amb la missió d’alliberar-nos. Però ho han de fer amb una condició: No poden explicar-nos la seva procedència. Si ho fessin, les paraules esdevindrien límits i els límits generarien un espai que faria desaparèixer catastròficament el seu univers i elles quedarien exiliades per sempre.

Dos personatges, cinc actrius

El sensespai compta amb dos personatges, que seran interpretats per cinc actrius diferents, ja que ha calgut treballar-la i abordar-la de manera col·lectiva amb un equip de dones que s’intercanviaran els rols i la mirada per elaborar amb més perspectiva el diagnòstic de TLP, l’abús i l’espai terapèutic. D’aquesta manera, la psicòloga i la pacient seran encarnades per intèrprets diferents segons el dia, com a part del treball polièdric que suposa sostenir la diferència de veus, cossos i pensaments en les relacions humanes.

 • La funció serà representada per Montse Morillo i Anna Pérez Moya del 24 de febrer al 17 de març i del 20 al 21 de març.
 • La funció serà representada per Montse Morillo i Gemma Polo el 19 de març i del 24 al 28 de març.
 • La funció serà representada per Lara Díez Quintanilla i Gemma Polo del 31 de març al 4 d’abril.
 • La funció serà representada per Lara Díez Quintanilla i Anna Pérez Moya el 7 i 8 d’abril.
 • La funció serà representada per Francesca Vadell i Gemma Polo del 9 al 15 d’abril i el 18 d’abril.
 • La funció serà representada per Francesca Vadell i Anna Pérez Moya el 16 i 17 d’abril.
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Bàrbara Catalan

  Nosaltres som fans de la Flyhard, és una aposta segura, aprop de casa que mai falla.
  Ahir vam veure “El Sensespai”….buffff…..impressionant text, impressionant direcció, impressionant escena, tot amb una interpretació extraordinària (Anna Perez Moya). Una història molt dura i molt ben explicada que fa saltar les llàgrimes a raig.
  Llàstima que ja s’acabi per què repetiria sens dubte per veure les altres actrius.

  18/04/2022
 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz

  Muy buena, ademas interesante y muy conmovedora. Si añadimos a esto la sala Flyhard que lo hace todo aun mas cercano y casi tocando las actores, se hace inolvidable.

  11/04/2022
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Uffffff…
  Salimos del teatro con un nudo en la garganta. Obviamente la obra trata temas duros y es imposible no emocionarse.
  El Sensespai es la nueva obra escrita y dirigida por Lara Diez. Estoy empezando a hacerme muy fan de todo lo que esta relacionado con ella porque normalmente cuenta historias que me emocionan. Y eso me gusta.
  En esta obra asistiremos a las sesiones que una paciente que ha intentado quitarse la vida ha de afrontar con su psicóloga. El camino no será fácil pero poco a poco iremos descubriendo todo lo que la llevó a esa situación límite.

  El trabajo de las actrices es brutal. Están maravillosas y me han dejado la piel de gallina! Como curiosidad os cuento que las dos protagonistas están interpretadas por 5 actrices diferentes que se van turnando en las funciones. Un trabajo actoral necesario para que las actrices se pusieran en la piel de psicopata y paciente y así poder trabajar la interpretación con mayor perspectiva.
  RECOMENDADISIMA!! No dejéis de ir a verla porque es de las obras que merecen la pena!

  10/03/2022
Articles relacionats
11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

8 març 2022

La xarxa de Teatres de Proximitat ‘On el teatre batega’ neix l’any 2020 en plena pandèmia per cobrir la necessitats, problemes i inquietuds comunes que comparteixen 11 sales d’exhibició i […]