Tot el que necessites per anar al teatre

El pes d'un cos

A partir de 26,00€
Comprar Entrades
El pes d'un cos

El pes d’un cos és un espectacle de la dramaturga i directora Victoria Szpunberg, que aborda el tema de l’envelliment en la nostra societat actual.

L’actriu Laia Marull es posa a la pell de la filla que ha de cuidar el pare que de mica en mica s’anirà deteriorant fisca i mentalment.

Sinopsi

Una filla ha de cuidar del seu pare que, després de patir un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental que el converteix en un ésser totalment dependent. El pare, que era un pilar (emocional i ideològic) per a la filla, s’ha convertit en el paradigma de la fragilitat, algú que té al·lucinacions i que no pot fer les necessitats bàsiques de forma autònoma.

La manca de recursos econòmics propis i la precarietat que viuen les administracions fa que la situació entri en una mena d’espiral de caiguda lliure. La manutenció del pare fa que la filla hagi de vendre- ho tot, desposseir-se de tot allò que ha heretat, i entrar en una mena de deliri imparable. Només l’arribada d’un àngel, conductor d’una ambulància i zelador, pot treure’ls de l’abisme.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració