Tot el que necessites per anar al teatre

El lloc

Quatre amics s’han tancat en el seu local per defensar-lo d’un imminent desallotjament. Quatre amics de tota la vida que no volen permetre que el seu lloc de reunió mes íntim, el lloc que ha estat escenari de la forja de la seva amistat els sigui pres injustament.

Els dies de tancament i de lluita constant propiciaran que entre el Jaume, l’Edu, el Juli i la Bea apareguin tensions fins ara ocultes, que surtin a la llum les coses que mai s’han dit o no s’havien atrevit a dir-se. Hauran de prendre la decisió d’avançar en les seves vides o aferrar-se en els vells i gastats llaços que els uneixen, decidint que els importa més, el grup o ells mateixos.

El lloc on es reuneixen, se’ls revelarà al seu torn com un lloc carregat de consciència i de passat, advertint sobre els perills als quals s’enfronten i volent evitar successos tràgics. La lleialtat a la comunitat, la fragilitat oberta per a la necessitat d’acceptació dels altres, el sacrifici personal a favor del grup, créixer fins a ser un perill per qui t’envolta, l’exili individual i els forts desitjos personals enfrontats a les pors col·lectives.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració