Tot el que necessites per anar al teatre

El fingidor

El fingidor

Oblideu-vos de nosaltres, companyia liderada per Pep Tosar, porta a escena  El fingidor, un espectacle en el que Pessoa, autor amb una connexió especial amb Àfrica, i els seus heterònims són el tema d’un muntatge multidisciplinari que recrea l’univers de l’escriptor portuguès fent servir text, però també els llenguatges del circ, la música i l’audiovisual.

Pep Tosar dóna veu al poeta dient els seus versos o repassant creacions en prosa, llegint cartes o introduint entrevistes. Participen també els integrants de la companyia de circ Hotel Iocandi (els artistes de circ Tomeu Amer i Griselda Juncà, amb la cantant i violoncel·lista Joana Gomila), que faran servir funambulisme i equilibris per al·ludir als heterònims de Pessoa mentre sona la música en directe de la mateixa Gomila, però també de la compositora i pianista Elisabet Raspall i del guitarrista i compositor Eduard Iniesta, especialista en guitarra portuguesa.

El vídeo té un paper destacat en un muntatge en què participa el realitzador mallorquí Agustí Torres i que inclou entrevistes a especialistes en Pessoa, traductors del poeta i experts diversos, a més d’imatges d’aquesta Lisboa que es respira en les obres de l’autor.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
8 propostes del Grec amb NOM PROPI

8 propostes del Grec amb NOM PROPI

10 juny 2021

SOL PICÓ La coreògrafa valenciana pica l’ullet al Paral·lel dels anys vint amb el cabaret futurista Malditas plumas. Per fer-ho s’inspira en el popular gènere de la revista, tan interdisciplinari […]