Tot el que necessites per anar al teatre

El dragón verde. Viaje a la inconsciencia

El dragón verde. Viaje a la inconsciencia

Existeix en la nostra ment una part que desconeixem? ¿Expliquen les profunditats de l’Inconscient la nostra vida? ¿Viu algú desconegut dins nostre?

Aquestes són les preguntes que planteja el nou format de Carlos Garrido El Drac Verd. Viatge al Inconscient

A partir d’una història, i de lectures basades en la psicologia de les profunditats, l’actor Xavi Núñez escenifica un descens als abismes d’un personatge. A l’estrat dels somnis, els mites, les figures primordials.

Amb explicacions de Carlos Garrido i música de Mariona Forteza. Un tema universal i que ens afecta a tots, en un nou “psicoformato”.

L’objectiu de l’obra és desestigmatitzar la malaltia mental. Tots podem tenir en qualsevol moment un desequilibri psíquic. De vegades només és qüestió d’escala. Ajudar a comprendre la malaltia mental és també ajudar a entendre a un mateix.

Sinopsi

Xavi Núñez interpreta la història d’un psicòleg que, arran de diversos conflictes successius, abandona el seu paper impertorbable i entra en la mateixa dinàmica que algun dels seus pacients. Manies obsessives, projecció de “l’ombra”, complex pel que fa al pare, depressió, tendències autodestructives … Realitza així un autèntic descens als inferns del que aconseguirà, després d’una mort simbòlica, sortir reforçat. Perquè llavors comprèn molt millor als pacients.

Un registre amb intriga, humor, misteri i autoconeixement.

Carlos Garrido, l’autor, actua com a conductor. Presenta els diferents episodis. Explica alguns conceptes fonamentals de la psicologia junguiana: l’ombra, l’ànima, els continguts autònoms de la ment, el paisatge de l’Inconscient, els Arquetips, el procés d’Individuación …

Mariona Forteza, la cantant, interpreta un tema oníric, que representa la salvació i el renaixement del personatge: “El Pujol”. La música de fons està pregravada, i la veu en directe es combina amb aquest fons.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració