Tot el que necessites per anar al teatre

El dia minimúsica

El dia minimúsica

El dia minimúsica torna al Poble Espanyol el diumenge 19 de maig amb un cartell de luxe i diverses activitats per a minis de 0 a 12 anys per passar un dia espectacular!

Música per tot arreu, diversió, descobriment i el millor ambient són els principals eixos d’aquest festival que té com a objectiu posar a l’abast de nens i nenes diverses experiències musicals –potser les primeres de la seva vida!–, inclosos concerts en directe de bandes i artistes de renom adaptats per emocionar i fer gaudir grans i petits. Enguany, el cartell del dia minimúsica està encapçalat ni més ni menys que per Mishima, Maika MakovskiReggae Per Xics, Azucarillo Kings i Las Auténticas.

A banda dels directes, el festival inclou el nou espectacle familiar de Marc Parrot & Eva ArmisénTinc un paper, un projecte que inicialment va ser un llibre-disc i que ha donat origen posteriorment a aquesta proposta escènica musical que gira entorn al treball en equip. En Marc cantarà i l’Eva l’acompanyà amb il·lustracions en directe. Un show de música i pintura durant el qual caldrà tenir els sentits ben desperts!

A més, podreu demostrar que es pot ballar sobre patins a la carpa del Poble Espanyol, convertida en una gran roller disco, i aprendreu què és això de l’scratch, el breakbeat i com donar groove a una sessió amb el taller que impartiran Pioneer DJ Kids. També hi haurà tallers per crear instruments de cartró, projeccions de curtmetratges de temàtica musical i espais d’esbarjo amb jocs de fusta per a minis de 0 a 3 anys i per a minis més grans! Però això no és tot, els més petits gaudiran d’allò més amb la Baby Shark Dance de Guillamino, una estora disco amb la qual podran ballar sense parar i jugar a ritme de la popular cançó Baby Shark!

Has de saber que...

  • Obertura de portes a les 11: 00h.
  • Els menors entre 16 i 18 anys podran accedir sols. Els menors de 16 anys només podran accedir acompanyats de progenitor o tutor legal.
  • Durant la seva estada al recinte, els pares o tutors legals seran responsables de qualsevol acció que el menor realitzi.
  • En tot moment tant els pares o tutors legals com el menor hauran de portar el seu DNI o passaport per si fos requerit per part del personal de l’organització per acreditar la seva identitat.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració