Tot el que necessites per anar al teatre

El crim de la Germana Bel

El crim de la Germana Bel

El crim de la Germana Bel és una comèdia negra que ens parla de l’amor, de la vida, dels difusos límits entre el que és real i el que és fictici. Es mou entre l’humor i l’emoció, i ens mostra sense embuts les perversions de l’exercici del poder i la manipulació de les vides alienes. La música i les cançons tenen una singular presència en aquest text valent i amb múltiples lectures que no deixarà ningú indiferent.

SINOPSI

La Júlia és una actriu madura que porta deu anys interpretant la bondadosa Germana Isabel en una sèrie televisiva de gran èxit. El personatge s’ha convertit en una icona nacional, en una societat cada vegada més conservadora. A diferència del personatge que interpreta a la sèrie, la Júlia és una dona rude, iracunda i aficionada a l’alcohol que manté una turbulenta relació amb una dona bastant més jove que ella. Quan la productora de la sèrie decideix “matar” el personatge, la Glòria viu aquesta mort com si de la seva pròpia es tractés, fet que desencadena una sèrie d’inesperats esdeveniments.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • És d’aquelles obres que el repartiment i el guió és bo però, al final, surts del teatre amb una sensació que no acaba de satisfer. Quatre actrius de qualitat, una interpretació sensacional i veus molt potents. En aquest cas, les relacions que es generen entre les quatre actrius s’interpreten de tal manera que t’hi involucres plenament.

    L’escenografia en aquesta obra és molt simplista i es nota des del primer moment en què prens lloc a la butaca. En la meva opinió, crec que l’ambientació que crea l’escenografia amb el fons nu del teatre despista un xic a l’espectador i sigui l’element que no acaba d’encaixar en l’obra. Tot i que jugar amb un element mòbil ha estat un recurs molt ideal.

    La il·luminació i el so han estat correctes: les veus de les actrius, en els moments de cant, eren potents amb micròfons i sense.

    El Teatre Romea és un teatre petit on hi he vist bones obres aquesta ho és però no de les primeres de la meva llista personal.

    20/06/2015