Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. La Trepa: El conte de Nadal

Cia. La Trepa: El conte de Nadal

El senyor Scrooge és un vell avar, de caràcter estrany, que no suporta l’alegria de les festes nadalenques. Amb ell treballa en Bob Cratchit, un bon home, que s’estima entranyablement la seva família, sobretot el seu fill Tim, que està molt malalt. L’Scrooge, que no té cap mena de sentiment, rebutja fins i tot al seu nebot Fred. Però aquest any les coses canviaran una mica, doncs se li apareixeran un seguit de fantasmes: el del seu antic soci Jacob Marley i els esperits dels nadals passats, presents i futurs, que el faran canviar d’opinió, al mostrar-li tot el que passarà si segueix sent un egoista.

Un conte inoblidable, tendre i emotiu, que reflecteix els desigs més nobles de bondat i solidaritat, que es revifen a l’entorn del Nadal, que es renoven amb la commemoració d’ una festa que cal que tots assaborim.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    El clàssic nadalenc de Dickens que ja és també clàssic teatral al Jove Teatre Regina. Musical de La Trepa molt ben interpretat, música enllaunada, això sí, i posada en escena ben cuidada, vestuari, so, il•luminació…per a transitar pels diferents nadals de Mr. Scrooge.
    1h20’ familiar no només pels més menuts dels menuts. I per què? Perquè hi ha text, la història no va accelerada, la música (de Ferran Gonzalez) es variada, hi ha cançons alegres però també d’altres més serenes, com cal, hi ha lloc per moments divertits a costa d’Scrooge però també hem de passar per allò bonic que va decidir perdre pel camí de fer-se ric… I que a veure, Dickens, alegre, alegre, no era i sempre hi ha d’haver un nen patint.
    En resum, muntatge ben honest, professional, ben interpretat, amb bona dicció (no tan habitual a les obres d’adults) i que transmet bé el missatge de mirar al voltant, sempre, però al menys aprofitem el Nadal per a recordar-ho.

    10/12/2017
Articles relacionats

Tots els “Contes de Nadal” de Barcelona

20 desembre 2013

Tenim el Nadal a sobre i la cartellera familiar també s’engalana de nadal. Et seleccionem els millors “Contes de Nadal” per portar les teves criatures! Els teatres aposten enguany per […]