Tots els “Contes de Nadal” de Barcelona

Comunicació

Tenim el Nadal a sobre i la cartellera familiar també s’engalana de nadal. Et seleccionem els millors “Contes de Nadal” per portar les teves criatures!

Els teatres aposten enguany per adaptar el “Conte de Nadal” de Charles Dickens. És doncs una bona ocasió per a que els teus fills coneguin la història de l’àvar Senyor Scrooge en versió de text o musical:

UN CONTE DE NADAL, EL MUSICAL

Del 8 de desembre de 2013 al 29 de desembre de 2013, Teatre Poliorama

TEATRE_BARCELONA-Un_conte_de_nadal-PolioramaAdaptació musical de la novel·la A Christmas Carol, de Charles Dickens, on es narra la història del Senyor Scrooge, un vell antiquari a qui la passió pels diners ha anat encegant fins a convertir-lo en una persona distant i insensible a les necessitats dels altres. La màgia del Nadal, però, arribarà a través de tres esperits que s’encarregaran de recordar-li els seus inicis i de donar-li una darrera oportunitat per fer un canvi de rumb a la seva vida, on la riquesa no es mesura amb lliures ni la felicitat amb valors materials.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys.

INFORMACIÓ I RESERVA D’ENTRADES AQUÍ

 

 

EL CONTE DE NADAL

Del 6 de desembre de 2013 al 24 de desembre de 2013 al Jove Teatre Regina

TEATRE_BARCELONA-Conte_de_nadal_la_trepa

El senyor Scrooge és un vell avar, de caràcter estrany, que no suporta l’alegria de les festes nadalenques. Amb ell treballa en Bob Cratchit, un bon home, que s’estima entranyablement la seva família, sobretot el seu fill Tim, que està molt malalt. L’Scrooge, que no té cap mena de sentiment, rebutja fins i tot al seu nebot Fred. Però aquest any les coses canviaran una mica, doncs se li apareixeran un seguit de fantasmes: el del seu antic soci Jacob Marley i els esperits dels nadals passats, presents i futurs, que el faran canviar d’opinió, al mostrar-li tot el que passarà si segueix sent un egoista.

Un conte inoblidable, tendre i emotiu, que reflecteix els desigs més nobles de bondat i solidaritat, que es revifen a l’entorn del Nadal, que es renoven amb la commemoració d’ una festa que cal que tots assaborim.

INFORMACIÓ I RESERVA D’ENTRADES AQUÍ

UN CONTE DE NADAL, EL MUSICAL

Del 2 de novembre de 2013 al 30 de desembre de 2013, Teatreneu

TEATRE_BARCELONA-Un_conte_de_nadal_el_musicalEl Nadal arriba de nou, però el Sr. Scrooge continua malhumorat, com sempre. No li agraden les festes on tothom es feliç. Perquè un dia de festa es un dia sense vendes, sense fer diners… i això l’irrita profundament. Però aquesta vetlla de Nadal serà diferent per el vell i malhumorat avar.

El seu antic soci Marley, mort fa molts anys, li farà una fantasmagòrica visita, per advertir-lo que la seva actitud envers la vida i la gent el portarà a una mala fi. En Marley li enviarà uns espectres, que li faran veure el seu passat, present i futur, amb totes les conseqüències dels seus actes. Scrooge s’adonarà que anava per mal camí  i, tot recuperant l’esperit nadalenc, canviarà la seva actitud per fer el bé i fer feliç a la gent. El destí no està escrit, i ell decideix canviar per ser un home millor.

INFORMACIÓ I RESERVA D’ENTRADES AQUÍ

 

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats

Els noms claus de la nova temporada del Grup Focus

El Grup Focus ha presentat les seves apostes per la nova temporada 2023-2024. Amb un total de setanta espectacles programats, incloent-hi 14 produccions pròpies i 15 coproduccions, els quatre teatres […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!