Tot el que necessites per anar al teatre

El brindis

El brindis

La Gàrgola Produccions Teatrals presenta El brindis de Frank Bayer, dirigida per Crisitina Cervià i interpretada per Xavier Mercadé i Ivan Bustos.

Sinopsi

L’Ernest està a poques hores de convertir-se en l’alcalde més jove de la seva ciutat, mentre en Mateu, segueix tancat al seu estudi intentant trobar un nou llenguatge pictòric que el faci sortir de l’oblit professional. Els dos eren amics íntims i vuit anys després de trencar la seva amistat, el futur alcalde es presenta a casa del pintor perquè aquest l’ha trucat sense donar-li més explicacions que el desig de veure’l abans de les eleccions. Així doncs, la trobada acaba essent un pretext per reviure la felicitat d’un passat comú, però no poden evitar remoure un secret compartit que els ha dut a aquesta història de rancúnia on res el que sembla, i on cada brindis amaga un engany sense perdó.

Fotos

Valoració espectadors
 • Sílvia

  Et questiones a tu mateix.
  Et treu l’alè.
  Trepidant.
  Recomano 100×100 El Brindis

  13/02/2019
 • Xavier Plazas

  Qui és més culpable quan ambdós han comès una falta? una obra entretinguda que dóna a pensar. Sempre prendrem partit per un dels dos protagonistes, però ens quedarà el dubte de si estem fent bé.
  Bona interpretació dels actors d’aquesta nova companyia amb una escenografia cuidada al detall amb tocs molt interessants, que no ens podem perdre, per captar bé l’essència de l’obra.

  11/02/2019
 • Pere Martí

  Portem un sopar i un dinar parlant de la temàtica que presenta l’obra.
  La interpretació és excel·lent ,amb molts canvis de registre, per part dels seus dos actors que et mantenen tota l’estona amb una atenció constant fins al final.
  Ens ho hem passat molt bé.

  11/02/2019
 • Anna SL

  A mi m’agrada sortir d’un teatre i poder seguir parlant de l’obra i que aquesta no es limiti a l’hora o hora i mitja de la seva durada i El brindis ho ha aconseguit. Els dos actors insuperables. La recomano!!!

  10/02/2019
 • Joan Carles Lozano Rivero

  Hem anat aquest cap de setmana, la meva dona I jo, hem quedat asombrats de com un espai petit I nomes dos actors, en nomes una hora han captat la nostra atenció I ens han fet entrar en una historia sorprenent, de la qual no diré res per no fer un spoiler.
  Absolutamente recomenable. Pero ull son pocs dies I l’espai es petit.
  Bona noticia, nous emprendedores en una nova productora, actors joves, nous escriptors… els seguiré de prop, aixo promet!!!

  10/02/2019
 • Anna SL

  A mi m’agrada sortir d’un teatre i poder seguir parlant de l’obra i que aquesta no es limiti a l’hora o hora i mitja de la seva durada i El brindis ho ha aconseguit. Els dos actors insuperables. La recomano!!!

  10/02/2019
 • Anna

  A mi m’agrada sortir del teatre i poder seguir parlant de l’obra i que aquesta no es limiti a la hora o hora i mitja de la seva durada i El brindis ho ha aconseguit. Els dos actors insuperables. La recomano!!!

  10/02/2019
 • Xavier Margenat

  Una mostra de com amb pocs recursos i actors es.poc fer molt.

  10/02/2019
 • Jordi

  Molt bona!!

  10/02/2019
 • Edu Marzá

  Després de veure-la diverses vegades, l’evolució de l’obra ha estat impressionant. El poder dels silencis i la interpel·lació dels actors al públic en moments clau fan que surtis del teatre amb el cap ple de dubtes i judicis, barrejats amb el plaer d’haver gaudit d’una obra àgil, dura i plena de matisos. La frescor del text d’en Frank Bayer i la subtilesa en la direcció de la Cristina Cervià han conjugat a la perfecció en aquesta obra. Val molt la pena!

  10/02/2019
 • Laura Toboso Martínez

  Història perfectament creïble on la tensió és constant,autèntica i perfectament creada per ambdós personatges.
  Un passat,un present i un futur en una curta història on tot el diàleg és clau per entendre el conflicte.
  Sorpresa per la traïció de dos amics de la infantessa amb un greu secret que no els ha deixat ser ells mateixos durant 10 anys.
  A destacar el monòleg de l’ Ernest sobre la autosuficiència i la barreja de colors, paralelisme amb la política del seu company.
  Un final on realment l’interès i l’egoisme és més important que la bondat, la honestitat i la justícia. Que malauradament el que mou aquest món a la nostra vida real.
  Enhorabona a l’ Ernest per aquesta capacitat de canvi emocional immediat al seu triple paper: passat alegre i festiu, present seriositat i aparentar el poder i l’ hipotetic, allò que ha pogut ser a una expectativa possible però irreal.
  Em guardo personalment la frase: tens el teu èxit gràcies al meu propi fracàs.
  Gràcies per l’espectacle.
  He votat malament dos cops. No sé com treure-ho.

  10/02/2019
 • Tere

  Obra amb un ritme molt intens que t’atrapa des del primer minut i no et deixa sortir. Molt recomanable!

  10/02/2019
 • Susana Lopez

  Ha sigut una agradable sorpresa
  Con dos actors poden en un escenari de petit format poder fer te anar del pasat al futur i els seus diferente registres
  M han encantat els dos personatges Mateu i Ernest
  L obra s ha fet curta
  Felicitats!!!!

  09/02/2019