Dos familias

Dos familias

Dos familias aborda el tema de l’acollida de menors i del drama que succeïx quan aquesta acollida acaba. Amb Anabel Totusaus, Pau Sastre i Eduardo Telletxea.

SINOPSI

El Miquel ha recuperat les regnes de las seva vida i, també, la custòdia del seu fill biològic. El nen, al qual gairebé no coneix i al qual va perdre només néixer pel seu problema amb les drogues i l’alcohol, ha viscut fins ara amb la Cristina i el Marcos, els pares d’acollida, que reben una dura estocada quan s’assabenten que el temps s’ha acabat i el nen ha de marxar de casa… El Miquel li deu al nen una vida sencera, tota una vida per davant; la Cristina i el Marcos, la possibilitat de continuar amb la vida que han viscut junts fins ara. Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents. Una trobada necessària.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Maria Carmen AC
  Maria Carmen AC

  Felicitats a tot l’equip i un 10 als actors. Feu un gran treball, ens ha agradat molt, ens hem sentit totalment espectadors de la vida, més que d’una obra de teatre. Molta sort!

  14/10/2017
 • Alba Palahí

  Una història que apel.la directament al cor i que t ‘obliga a prendre partit, encara que no resulta fàcil.
  Tres actors entregadíssims i creïbles.
  Impressionant l ‘ actuació del Pau Sastre.
  Una obra senzillament genial!!

  12/10/2017
 • san
  san

  Pequeña obra que sorprende gratamente,ir a verla que vale mucho la pena.

  15/05/2017
 • Lena Lenera
  Lena Lenera

  Quina meravella d’actuacions! Veritat a l’escenari: en tot moment i per part dels tres actors, tot i que qui li troba el punt més autèntic és en Pau Sastre. per posar-se dret.
  I la dramaturgia acompanya i molt, i de fet no expliquen res que no et puguis esperar al saber la trama, però ho defensen tant i tant bé, que quedes prendada, embadalida amb el que està passant davant teu i tocada, perquè no deixa a ningú indiferent.
  Senzill, directe, gens pretensiós.
  Molt recomanable, aneu-hi que és teatre del bo.

  17/03/2017