Tot el que necessites per anar al teatre

Doo Wop Club: Du-Duà

Doo Wop Club: Du-Duà

Doo Wop Club presenta Du-Duà, un concert amb to de comèdia per fer-nos gaudir de la millor música Doo wop al mateix temps que ens farà riure amb la seva curiosa història d´amor i desamor.

El Doo wop, aquí es conegut amb el nom onomatopeic de Du du dua, que dona nom a l’espectacle, és un estil vocal de música nascut de Ia unió dels gêneres rhythm & blues i el góspel.
Va sorgir a les cantonades dels carrerons (Street corner style), als porxos i garatges de les cases dels joves, en petites reunions de quatre o cinc adolescents. Amb Ia seva expansió va començar a practicar-se en qualsevol Iloc que pogués oferir un ressò que reforcés els seus arranjaments vocals.
Van sorgir molts grups de 4 veus d’harmonies vocals, amb cançons que sovint interpretaven a capella. Bandes com Dion and the Belmonts, The Platters, The Crests o els conegudíssims Frankie Valli & the Four Seasons varen fer molt famós el Doo wop.

Sinopsi

La protagonista es la Bed, Elisabeth Matters, de Mattress & Pillow, una famosa casa de llits, llençols i coixins, que ha decidit buscar les millors veus per cantar una cançó de Doo wop per l’ anunci dels seus llits. Vol reproduir la sintonia que ja tenien als anys 50, i després de buscar per locals i clubs, reuneix 4 cantants i graven l’anunci; aquest es fa tant famós, que els 4 cantants decideix crear un grup: ells son els Doo Wop Club. Durant el concert i mitjançant les cançons, tots quatre ens aniran desvetllant les seves relacions amoroses….

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Jordi

    Espectacular. Un divertit fil argumental va encadenant tot un seguit de cançons conegudíssimes molt ben triades. El versionat en català resulta molt encertat. Les veus perfectament trenades i unes notes instrumentals en directe acaben de convèncer que estem davant d’uns artistes molt ben preparats. Molt recomanable si agraden els musicals i la música americana dels ’50

    29/10/2018
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]