Tot el que necessites per anar al teatre

Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs

Després del seu pas per la Sala Beckett amb Wasted de Kae Tempest dirigits per Iván Morales i Pool (No water) amb direcció del Col·lectiu VVAA, la companyia lleidatana Íntims Produccions enguany és resident a la Sala Beckett amb Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs.

Sinopsi

Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs vol ser una peça on discutir. Un ambient des d’on parlar a crits de la conveniència, la necessitat i el ferm compromís polític vers la desaparició completa de les persones.

Una peça sobre insectes i mol·luscs gegants vandalitzant les nostres cases, extraterrestres violant els nostres cadàvers, radiacions fent eriçar la carn de l’últim habitant, segons abans de morir agònicament.

Un gemec col·lectiu obscenament col·lectiu, que prega a les divinitats existents que tot ens vagi tan malament com pugui. Que aquests moments finals de decadència miserable en aquest món siguin tan cruents com sigui possible, esperant així purgar-nos una mica de totes les nostres falles, fins i tot de les que ni tan sols ens en podem responsabilitzar.

Plorem ara, morim després.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració