Tot el que necessites per anar al teatre

Comandante Lara & Cía: A toda costa

Comandante Lara & Cía: A toda costa

Arriba a Barcelona A toda costa, el show de Comandante Lara and Cia d’aquest estiu.
Després del gran èxit de la seva  gira nacional, esgotant totes les localitats en totes les dates, arriba un xou únic per l’estiu de 2020, disponible únicament per a 30 ciutats i 30 dates. No pot deixar passar l’oportunitat de gaudir de l’espectacle estrella d’aquest estiu!
 

LUÍS LARA: És un dels còmics més apreciats de la seva terra, Jerez de la Frontera. Encara que l’ambició de l’artista andalús no es va quedar aquí, per això ha sabut explotar a la perfecció tots els recursos per a obrir-se camí també en la resta de la geografia espanyola. Té cara de seriós, però Luís Lara ha estat capaç de portar a les nostres cases tot el seu imaginari: el seu “Curs Dandalú” el seu “Cunyat Ramiro”, les històries amb la seva ex-xicota, etc.

VICENTE RUIDOS: L’especialitat de Vicente Ruidos és la imitació d’infinitat de sorolls de tota mena que podem escoltar en la nostra vida quotidiana. Tant és així que ja és conegut com a Vicente «Ruidos». Natural de Chiclana de la Frontera, manyà de professió i humorista “de to la vida” pel que li avala la gràcia gaditana a la qual fa honor.

JESÚS TAPIA: Monòlegs del dia a dia, ximpleries quotidianes i altres historietes humorístiques. Jesús Tapia és un artista gadità que pot combinar monòlegs, acudits o fins i tot imitacions o tot alhora, bufet lliure: triïn el que vulguin!


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració