Els artistes belgues Jaco Van Dormael i Michèle Anne De Mey presenten Cold Blood un espectacle on les protagonistes són unes mans que ballen. Un cinema coreografiat en directe sobre set vides diferents.

Cold Blood és un viatge cap al més subtil. Una aventura que es troba entre la microdansa i el cinema. El cineasta i la coreògrafa duen a terme una pel·lícula en directe, al mateix teatre, amb els dits de les mans com a protagonistes i enriquits pel text de Thomas Gunzig en el qual es poden reconèixer influències de Ravel, Schubert, David Bowie i Janis Joplin. Set vides com a protagonistes d’un viatge poètic ple d’incògnites i descobriments visuals sorprenents.

Cold Blood, arriba després de l’èxit mundial que aquesta companyia ja va assolir amb l’espectacle Kiss & Cry (2011) i que ja van veure més de 100.000 espectadors.

Durada:
Idioma:
Català
Opinions de l'espectacle 3
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
  • Miquel Gascon Baz
    Miquel Gascon Baz
    Teatre Barcelona
  • Josep Via Santacana
  • Josep OS
Articles relacionats
8 raons per anar a Terrassa (o al TNT)

8 raons per anar a Terrassa (o al TNT)

REDACCIÓ: Aída Pallarès / @aidapallares Participatiu, adaptat, inclusiu, assequible i paritari. Per a tots els públics i per als nous públics. Així serà l’onzena edició del Terrassa Noves Tendències (TNT). […]

Enllaç copiat!