Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 39,00€

Comprar Entrades

Cirque du Soleil: Messi10

Cirque du Soleil: Messi10

El Cirque du Soleil presenta el seu espectacle de circ basat en la vida i trajectòria esportiva de Leo MessiMessi10 és el primer espectacle de la companyia inspirat en un esportista i la primera vegada que estrena un muntatge d’aquesta mida fora del Canadà.

Sinopsi

Messi 10 del Cirque du Soleil és una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans que tradueix acrobàticament l’atletisme, la devoció i la superació que combinen el món del futbol amb el del circ, celebrant el millor futbol del nostre temps.

Messi 10 explica la història d’un jove amb l’ambició incansable de superar qualsevol obstacle per arribar a ser el millor número 10 del món. El show explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s’assoleix cada vegada que algú cau i s’aixeca en el camí cap a l’impossible.

Un elenc de 46 artistes guiarà el públic i els fans en un recorregut vertiginós de 90 minuts d’adrenalina que combina una performance física enlluernadora amb una sorpresa poètica impensada, i una banda sonora vibrant com a teló de fons.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats