Tot el que necessites per anar al teatre

Cirque du Soleil: Luzia

Cirque du Soleil: Luzia

Cirque du Soleil torna amb la seva carpa amb Luzia, una festa de llum i pluja, surrealista i vibrant inspirada en el màgic univers de Mèxic!

Dirigida pel director suís Daniele Finzi PascaLuzia és la producció número 38 de Cirque du Soleil que es va estrenar a Montreal en 2016. L’espectacle és la segona col·laboració de Finzi Pasca amb la companyia canadenca, que ja va enamorar a l’audiència de la ciutat amb el poètic Corteo.

Ara amb Luzia aconsegueix un espectacle únic que, per primera vegada, integra l’aigua com a element artístic dins d’una producció de carpa.

Sinopsi

El nom de Luzia es la fusió de les paraules “llum”  i “pluja”,  dos elements principals per a la creació de l’espectacle. Mitjançant acrobàcies espectaculars, Luzia de Cirque du Soleil porta les disciplines circenses tradicionals i contemporànies a un altre nivell.
Luzia és un món de fantasia, un viatge entre els somnis i la realitat. A través de sorpreses visuals i acrobàcies extraordinàriesl’espectacle guia al públic per un viatge surrealista i un món de meravelles, humor i art impressionant. Des d’un antic plató de cinema fins a la mar, passant per una sala de ball plena de fum o un àrid desert, Luzia situa sobre l’escenari diferents llocs, rostres i sons de Mèxic, que beuen tant de la tradició com de la modernitat.
Escrit i dirigit per Daniel Finzi Pasca, amb la col·laboració de Brigitte Poupart, Luzia transporta a l’espectador a un món imaginari, en el qual tot sembla un somni, on la llum calma l’esperit i la pluja assossega l’ànima.

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Circ du Soleil suspèn tots els espectacles i es declara en fallida

El Circ du Soleil suspèn tots els espectacles i es declara en fallida

30 juny 2020

El circ canadenc acomiada el 95% dels seus treballadors per la caiguda d’ingressos arrel de la cancel·lació de tots els seus espectacles. Els impressionants equilibris i acrobàcies del popular Circ […]

‘Luzia’, una festa de llum i pluja, el nou espectacle de Cirque Du Soleil

‘Luzia’, una festa de llum i pluja, el nou espectacle de Cirque Du Soleil

2 març 2020

Cirque du Soleil estrenarà a Barcelona Luzia, una producció carregada d’imaginació i visualment sorprenent, dirigida pel director suís Daniele Finzi Pasca. Es tracta de la producció número 38 de Cirque du […]