Tot el que necessites per anar al teatre

Cicle de teatre Verbatim: El color de la llum

Cicle de teatre Verbatim: El color de la llum

Ferran Joanmiquel dirigeix la peça de teatre documental El color de la llum basada en la tècnica del Teatre Verbatim, a partir de la transcripció literal d’entrevistes realitzades als fotoperiodistes.

Sinopsi

A El color de la llum diferents fotoperiodistes reconeguts a nivell internacional ens expliquen les seves experiències personals i reflexionen al voltant dels límits ètics de la seva professió. Tot plegat ens interpel·la a nosaltres, els espectadors, com a consumidors de les imatges que apareixen als mitjans informatius. Quina experiència humana hi ha darrera d’una fotografia? Quina manera de veure el món ens volen transmetre els mitjans? Fins on arriben la responsabilitat i el compromís del fotoperiodisme?

L’obra és una peça de teatre documental basada en l’esperit del Verbatim theatre (teatre paraula per paraula). La dramatúrgia s’ha creat a partir de la transcripció literal de les entrevistes realitzades als fotoperiodistes Joan Guerrero, Sandra Balsells, Emilio Morenatti, Samuel Aranda i Marta Ramoneda. La posada en escena comptarà, a més, amb el valor afegit de la projecció de vàries de les seves fotografies durant l’obra.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració