Tot el que necessites per anar al teatre

Carrusel

Carrusel és el nom en lletres lluminoses que corona la gran carpa d’un circ itinerant, només que ara es troba encallat, demacrat, com perdut en un limb: no hi ha música ni festejos, les graderies s’apinyen solitàries, i ja no se sentin les mirades famolenques dels espectadors, ni els ressons sincers dels riures dels nens. Gens ocorre i els seus pobladors desesperen davant una situació que els amoïna, perquè, de què serveix poder realitzar i fer sentir coses meravelloses als altres, si no existeix públic amb qui compartir-les?


Valoració espectadors
 • Espeluznante

  24/03/2016
 • Misael Sanroque

  Ir al Llantiol a ver “Carrusel” es como acceder por una madriguera a un mundo de magia y ensoñación: el brumoso circo al que llega un Estudiante (quien es, a la vez, todos nosotros, el público) es tan entrañable y mágico como decadente, tenebroso.

  Una mezcla entre Todd Browning y Fellini, el circo “Carrusel” emociona con su payaso triste, su forzudo blando y su balancín invisible. Una obra poderosa, cautivadora. A mí me he encantado.

  15/01/2016
 • Una historia muy bonita con unos personajes entrañables que a ratos te hacen reír, a ratos soñar. Muy conseguido todo: los malabares, el espiritista y preciosa la canción de la mujer barbuda.

  11/01/2016