Tot el que necessites per anar al teatre

Bonus Track

Bonus Track

La dramaturga i directora Carol López torna al Lliure amb un comèdia pròpia: Bonus Track. Acompanyada pels seus còmplices més habituals, presenta un retrat generacional com ja va fer a Una història en quatre parts i V.O.S. (2004), i a Last Chance (2007).

Un espectacle format per situacions que ens emmirallen, servides amb una naturalitat i un sentit de l’humor propis. Per parlar de nosaltres als 30 anys, als 40, als 50…

Sinopsi

Aquesta història va de les coses que no ens diem, de les fugides cap endavant, de la necessitat d’aturar-se i escoltar-se un mateix, del judicis que emetem sobre els altres sense tenir-ne tota la informació, del vertigen de trencar i començar de nou, de resignar-se o de no conformar-se, dels últims desitjos i de qüestionar-nos què és això de la felicitat. Ens autoconvencem que portem la vida que voldríem?

Bonus Track
és la història d’un grup d’amics que ronden els cinquanta. Són fragments d’aquestes vides, tan intenses, tristes, agredolces i provisionals com ho són la teva.

Paraules de l'autora

En el model de societat que portem, la soledat és força inevitable. Ens devora el sistema i ens oblidem de les coses essencials. Pregunta’t quan fa que no quedes amb els teus amics. Moltes vegades em diuen “he tingut una conversa amb aquest… de xat, eh”. Ja no parlem. Ens comuniquem per WhatsApp. Costa molt quedar. Tot s’anul·la a l’últim moment. Hauríem de cuidar molt més les nostres relacions. També va passar durant el confinament. Confinem-nos, descansem, relaxem-nos. I jo m’estressava amb tota aquesta gent que no parava de fer coses. Crec que sí, que ens hem convertit en persones hiperactives per suplir la soledat. I està bé la soledat si és escollida. Soc molt fan d’estar amb un mateix. Però també penso que hem de cuidar el nostre entorn, el petit comitè, i no el cuidem.”
Carol López

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  BONUS TRACK

  Acaba la obra y pienso: YAAA???
  Cuando una obra de teatro se te pasa en un suspiro y te quedas con ganas de MUCHO más supongo que es muy buena señal.
  Carol Lopez nos sorprende con una obra fresca, divertida, con una pincelada de lágrimas tristes. Una obra que habla de esos amigos cuarentones, que no acaban de madurar, que no encuentran su sitio en el mundo y que merodean por él sin saber que hacer.
  Enseguida formas parte de ese grupo de amigos, eres uno más, empatizas con sus historias y cuando eso pasa en teatro mola mucho!
  Además se nota que la trama ha sido modificada para introducir la dichosa pandemia que nos sacude aún a día de hoy. Y curiosamente ha sido de lo más divertido de la historia jajajajaja
  Todos los actores están fantásticos. Pero oye! Yo tengo predilección total por Dolo Beltrán, Vicenta Ndongo y Paul Berrondo.
  ESTÁIS FANTÁSTICOS!
  La iluminación y el espacio escénico me ha flipado! Aunque Quizás esto último ha sido un poco molesto para el espectador para poder seguir la acción que transcurre en el escenario.
  Que no tenéis planes? Id a ver BONIS TRACK! Lo vais a disfrutar.

  23/10/2020
 • Ahir al Lliure de Gràcia vaig estar veient aquesta nova proposta de la dramaturga i directora Carol López. Una comèdia agredolça (així la qualifica Carol) feta amb fragments de situacions quotidianes que giren entorn a el desencís de quan s’assoleixen els 50 i que aborda temes com la maternitat a edat madura, les frustracions, la possibilitat de començar de zero a qualsevol edat, les coses que hauríem de dir i ens callem i així moltes altres. Una posada en escena àgil, amb una escenografia minimalista (el que més m’ha agradat de l’espectacle) amb un escenari nu amb sis televisors on els actors interactuen, i diverses portes per on constantment estan entrant i sortint els actors a escena. La interpretació molt bé dels sis actors Anna Ycobalzeta, Borja Espinosa, Vicenta N’Dongo, Andrés Herrera, Dolo Beltrán i Paul Berrondo. Un espectacle per passar una estona i no massa més, i és que i no és la primera vegada, em costa entrar en l’humor de Carol López.

  18/10/2020
Articles relacionats
El Teatre Lliure centra la seva nova temporada en el teatre de l’Europa de l’Est

El Teatre Lliure centra la seva nova temporada en el teatre de l’Europa de l’Est

7 juliol 2021

El Teatre Lliure ha avançat algunes de les propostes que protagonitzaran la seva cartellera a partir de la pròxima temporada. L’equipament, dirigit per Juan Carlos Martel, centrarà la seva mirada […]

El Teatre Lliure engega la seva nova plataforma de continguts virtuals

El Teatre Lliure engega la seva nova plataforma de continguts virtuals

5 novembre 2020

Després de l’èxit aconseguit amb els continguts on-line generats durant el primer confinament el Teatre Lliure, tal com va anunciar a principis d’aquesta insòlita temporada, presenta una nova plataforma: LliureOnLine. Amb […]

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

16 setembre 2020

El Teatre Lliure ha presentat la programació de tardor de la Temporada 20-21. El director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, ha explicat que la seva aposta és “valenta i […]