Berto Romero: Mucha Tontería

Berto Romero: Mucha Tontería

Mucha Tontería és el monòleg de més èxit de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d’intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.

Sinopsi

Noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.

Espectacle guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en la categoría de Millor monòleg còmic. 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Tatiana González

  Ver a Berto Romero, sea en el contexto que sea, es tener unas risas de forma asegurada. Que luego conectes más o menos con el monólogo es otra cosa. Aun así, vivirás unos cuantos minutos muy divertidos.

  15/03/2022
 • Aleix Curcó

  Molt bon espectacle, rius des del minut 1. És cert que hi ha alguna broma repetitiva pero sempre amb el carisma i gràcia d’en Berto. L’unic que vaig trobar a faltar és una mica més d’interacció amb el públic, en un punt de l’obra sembla que dona peu a que es digui algo i quan algú va dir alguna tonteria no la va seguir, pero en general un gran espectacle molt divertit.

  21/02/2020
 • Àngels Ezpri

  Nunca mejor dicho…monólogo, o quizás mejor decir pollólogo …90 minutos hablando solo de vergas y pajas…qué quieres que te diga.? Muy básico!!! He reido mucho más, con otros monologuistas menos conocidos. Ahhh y que conste que los penes me encantan. Decepcionante. (a ver cuanto dura mi comentario)

  19/05/2019
 • Marta Guinart Vilarnau

  Es fantástico poder disfrutar del talento de este humorista en mayúsculas. He acudido al show en una ocasión y pienso volver a ir.

  07/12/2018
 • Noemí Benaches

  Ir con demasiadas expectativas nunca es bueno. Esperaba más. Poco sorprendente. Aun así, está entretenida y te echas unas risas de vez en cuando.

  09/04/2018
 • Marta Turu Pedrola
  Marta Turu Pedrola

  Amb el seu contagiós somriure i un humor que no n’entén d’eufemismes, en Berto aconsegueix un cop més fer que tot el teatre esclati a riure minut rere minut. Cançons i experiències personals que compartirà de forma íntima i còmoda durant 90 minuts, amb un format divertit i que aconsegueix no encasellar-se en la línia habitual de la majoria de monòlegs.
  L’únic que he trobat a faltar (i que fa que, molt al meu pesar, no el puntuï amb l’excel·lència, si se’m permet la crítica) és una mica d’improvisació i interacció amb el públic. Berto, que tots els que érem allí t’adorem, ja t’ho dic ara… Atreveix-te a transgredir i sorprèn-nos un xic més el proper cop!

  06/02/2018
 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz

  Un espectáculo del monton. Repetía cosas de otros mologos y bueno para lo que esperas de berto romero , ha sido bastante escaso.

  08/01/2018
Articles relacionats
El primer Festival de Comèdia Alternativa de Barcelona aplegarà més de 50 artistes

El primer Festival de Comèdia Alternativa de Barcelona aplegarà més de 50 artistes

2 juny 2022

L’escena de l’humorisme està vivint un moment daurat a Barcelona. La creativitat desbordant dels artistes de la ciutat els ha portat a obrir nous espais i clubs de comèdia, adaptar […]

In Risus, un nou festival escènic que omplirà d’humor Barcelona

In Risus, un nou festival escènic que omplirà d’humor Barcelona

18 febrer 2022

Berto Romero, 500 dollar payday loan. No Te Metas En Política, Pablo Ibarburu, Ana Morgade y Charo López són alguns dels humoristes que participaran a la trentena d’espectacles del Festival […]

Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

18 febrer 2022

Sovint podem detectar instants gloriosos de la història quan ja han passat. Pareu atenció, perquè la comèdia està vivint el seu moment àlgid, ara mateix, a Barcelona. Fem una radiografia […]