Tot el que necessites per anar al teatre

Benvolio + Mercutio

Benvolio + Mercutio

Una obra escrita i dirigida per l’alemany Zelal Yesilyurt a partir de Romeu i Julieta de William Shakespeare. Una proposta del P14 de la Volksbühne (Berlín).

Sinopsi

Ets el meu lloc preferit al món, baby!

B + M són dos joves atractius que s’agraden molt l’u a l’altre. Tot i que fa temps que el món els ha oblidat, ocasionalment es veuen involucrats en el feu sanguinari –i perversament longeu– entre els Montecchi i els Capuleti. Quan el cel sobre el teu cel amenaça d’esfondrar-se, l’únic santuari és el teu baby. Perquè, com diu Benvolio, les persones també poden ser llocs.
Sóc un slut i els sluts fan coses bastant slutty, però t’estimo, no homo. “Ets l’home més bonic del món” diu Mercutio, plorant d’emoció. Les seves llàgrimes llisquen per les mans de Benvolio, tot seguit llisquen pels seus braços i finalment per les seves aixelles.

B + M es besen amb els ulls oberts. S’abracen amb els ulls oberts. I quan miren per sobre les respectives espatlles unides en una abraçada embafadora, romanen espantats. Els van cobrint els petits flocs que cauen del cel que s’ensorra, el cel que es desfà i que penetra les seves pells fins a les profunditats dels seus cossos. Poc després es troben enfonsats fins als genolls dins del cel fangós.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració