Tot el que necessites per anar al teatre

Un ballo in maschera: Giuseppe Verdi

Un ballo in maschera: Giuseppe Verdi

Elegant joc de seducció i traïció amb el retorn de Piotr Beczala

Enveges i conspiracions, però també passions amoroses, gelosia, venjances i el perdó nal con ueixen en una obra mestra de Verdi que va despertar les ires i prohibicions de la censura del moment ns a l’obligació a compositor i llibretista de fer-hi canvis: de la Suècia original al llunyà Boston.

Torna al Liceu el gran tenor polonès Piotr Beczala amb un dels seus títols de capçalera, al costat de la soprano Ekaterina Metlova. El muntatge de Vincent Boussard reforça l’ambient fosc i de misteri que envolta la peça, compta amb vestuari de Christian Lacroix i amb la sobrietat escenogrà ca de Vincent Lemaire, que permet concentrar l’atenció en el nucli dramàtic de la partitura. El repartiment, dirigit per un veritable especialista com és Renato Palumbo, presenta a més dos referents en el cant verdià: D. Zajick i D. Hvorostovsky.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Un ballo in maschera: la maduresa verdiana arriba al Liceu

Un ballo in maschera: la maduresa verdiana arriba al Liceu

9 octubre 2017

Un ballo in maschera inaugura la temporada del Gran Teatre del Liceu amb la direcció d’escena de Vincent Boussard, que proposa una estètica fosca i de misteri. L’any 1859, Giuseppe […]