Tot el que necessites per anar al teatre

¡AY! ¡YA!

¡Ay! ¡Ya!, de Macarena Recuerda Shepherd, és una il·lusió que ens porta a percebre la realitat de diferents maneres suggerides per la imaginació o provocades per l’engany del sentit de la vista.

Un efecte que posa de manifest que els nostres ulls no són càmeres de vídeo que graven tot allò que succeeix, sinó que el nostre cervell interpreta i reelabora la informació que ens proporcionen els nostres sentits.

¡Ay! ¡Ya! és un exercici sobre la mirada. Aquella il·lusió que es produeix quan la imatge que tenim al davant es transforma en un altre, es multiplica o pren formes impossibles. Cossos amb diverses extremitats, incomplets, transformables i modelables.

LES ARTISTES

Macarena Recuerda Shepherd és una artista visual i escènica que ha creat peces molt diferents. El 2010 comença amb la realització de pel·lícules en directe amb materials fotogràfics i presenta els seus treballs That’s the story of my life i Greenwich art show. El 2013 s’interessa per la intervenció en l’espai públic i crea la peça itinerant Whose are those eyes? Durant els últims anys ha fet laboratoris intergeneracionals com Collage i acció, un joc dissenyat perquè les famílies experimentin un procés creatiu entre infants i adults. Actualment es troba treballant en la seva nova peça Ai! Ja! (¡Ay! ¡Ya!).

Idurre Azkue es forma com a ballarina en clàssic i contemporani. Ha treballat per Danat Danza, amb Societat Doctor Alonso, amb Rodrigo García a Jardinería Humana i amb Xavier Le Roy a Retrospectiva. També ha format part del col·lectiu General Eléctrica. Crea dos solos amb Andrés Waksman, Gora biotzak i Hasta el final, i les seves pròpies peçes: Love naturaUna altra història d’amor, en col·laboració amb Teo Baró, i Domingo fantasma. El 2012 es trasllada a Euskadi i treballa amb Idoia Zabaleta a El paseo, a El cielo ahora d’Olatz de Andrés i a En esta parte esquinada de la península de Claudia Dias. Actualment treballa amb Joseba Irazoki a Bailar por bailar i a la peça Ai! Ja! (¡Ay! ¡Ya!) amb Macarena Recuerda Shepherd.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

4 novembre 2019

El Festival IF Barcelona, la biennal de teatre visual, de figures i titelles de Catalunya, organitzat amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, l’Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de […]