Tot el que necessites per anar al teatre

Aurora Briz: Ella

Aurora Briz: Ella

Ella és un espectacle escrit i interpretat per Aurora Briz i dirigit per Jessica Walker, que tracta sobre els últims dies del personatge d’Ella, envoltats d’un misteri inquietant, moltes preguntes i, com no, d’una bona història que comença pel final.

Sinopsi

A l’interior de casa seva, pot ser qui és i desmuntar el mite, la llegenda, el paper de la “rossa tonta”, empoderar-se i caminar cap al futur ple de grans projectes, personatges, teatre, amor, fills … Però la soledat no és una gran aliada i en la nit apareixen els monstres, els seus més lleials i fidels companys. És aquí quan la por, la inseguretat, la profunda decepció, la infància i la histèria, apareixen. La concentració s’esfuma i ni el gran mestre d’interpretació Lee, pot ajudar-la a preparar les seves escenes.
La sensibilitat deixa de barrejar-se amb la ingenuïtat, la dolçor i la sexualitat i es transforma en foc abrasador, en alcohol pur, barbitúrics i converses nocturnes amb el Doctor G, la seva mare, Arthur, la vella del mirall, els estudis, la mort … En definitiva, Ella mateixa i el seu doble.
Video

Valoració espectadors
  • Aitor

    Fuí con un par de amigos a ver “Ella” y nos encantó. Es teatro de verdad con una interpretación teatral maravillosa en la que la actriz cuida el detalle y consigue con su personaje envolvernos en una sensibilidad que solo tiene ella.

    19/02/2019