Tot el que necessites per anar al teatre

Assassines

Assassines

Assassines ens parla d’un món de dones, del món de les dones d’avui en dia i de com s’ha arribat fins al moment actual.

Sinopsi

L’obra, que formalment no deixa de ser una comèdia-cabaret, ens exposa els trets més característics de la feminitat actual, tot posant-los en crisi i disseccionant-los fins al punt on l’anàlisi perd sentit. Tot això enmig de cançons, monòlegs, assassinats i bolsos de Louis Vuiton.


Valoració espectadors
 • imma barba perez

  ASSASSINES és un espectacle en la línia del teatre-cabaret que ens parla d’un món de dones. Dues dones assegudes al fons de l’escenari van dient alternativament uns números, no sabem que fan. Una altra dona estirada a terra. Es lleva i ens pregunta a nosaltres el públic, si sabem que fan les altres dues. I tot comença.
  Un espectacle que des de la ironia, l’absurd i una gran dosi d’humor qüestiona el model de dona de la societat actual. Dones que han lluitat per aconseguir alliberar-se i ser protagonistes de la seva vida, dones del segle XXI que treballen i gaudeixen d’independència econòmica, dones que poden dir el que pensen.
  Però també són dones que, en un intent de recuperar la feminitat cauen en els esquemes d’uns comportaments conservadors. O no és imprescindible en la societat actual que la dona sàpiga fer magdalenes?? No és imprescindible que sàpiga fer patchwork, o punt de mitja o ganxet?? No és necessari que sàpiga explicar acudits??Bàsicament són assassines de si mateixes, volen agradar a tothom, volen arribar a ser perfectes, a fer-ho tot i fer-ho bé, i amb aquest objectiu s’obliden de ser elles mateixes, maten les seves aspiracions, les seves il·lusions.
  Ens ha agradat l’enorme complicitat entre les tres actrius, que amb una gran expressivitat i desimboltura, canten i ballen en una escenografia inexistent. Un text amb moltes capes i una posada en escena fresca i dinàmica.
  http://wp.me/p19AHZ-n0D

  10/10/2017