Tot el que necessites per anar al teatre

Asatia

Colectivo Berenjena, amb Asatia, són els convidats de luxe que ens porten Vaca 35 Teatro en Grupo des de Mèxic. Ells han estat els guanyadors del 1er suport a la investigació i creació teatral col·lectiva de grups joves “LA VAQUITA” que Vaca 35 va atorgar el 2017.

Sinopsi

Un jove i immadur escriptor, després d’una sèrie de fracassos en la seva carrera, busca desesperadament una història per explicar; just està per donar-se per vençut davant tal bloqueig creatiu, quan decideix, gairebé com a joc, ficar-se directament amb les seves ambicions més profundes. Així doncs, ingenu, comença a escriure la vida de Paula. Amb cada cop tecla, ella pren vida, una apassionada i talentosa cellista que busca incansablement créixer en la seva carrera sacrificant-ho tot.

Mentre espera els resultats d’admissió per al mestratge en cello del Conservatori de Música Clàssica de Berlín, coneix a Matías, un home desenfadat, alegre i apassionat a qui se li va la vida administrant la seva galeria d’art i escalant muntanyes. Ella se sorprèn a si mateixa vivint un tòrrid romanç, com mai havia fet, amb Matías. Durant el clímax de l’idil·li és acceptada en el mestratge; acaba la relació i se’n va a Alemanya. Tres anys més tard, després d’un dur esforç per acabar el mestratge, s’enfronta a una realitat molt més difícil i complexa de la qual ella imaginava per trobar feina com a músic a Alemanya. Després de dos anys d’imperiosa recerca per ser admesa en alguna orquestra professional en aquest país, li és impossible renovar el seu visat i es veu obligada a tornar al seu país.

Paula té una tria de prendre: abraçar la vida i gaudir la seva passió o seguir alimentant la malalta necessitat de ser reconeguda. Aviat, l’escriptor dubtarà si ell trastoca la seva vida, o ella la d’ell … Junts hauran d’escriure al final de la seva història.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració