Tot el que necessites per anar al teatre

Así bailan las putas

Así bailan las putas

Así bailan las putas és una proposta de la periodista cultural Júlia Bertran, juntament amb la companyia Sixto Paz, que qüestiona l’amor romàntic a partir de l’estudi i pràctica del ball Twerking.

Sinopsi

El 2017 la Júlia Bertran va publicar M’estimes i em times, un llibre on, a través de dibuixos i entrevistes, es qüestionava moltes idees que fins aleshores havien marcat la seva vida: estimem com volem o com ens han dit que ho hem de fer? Aquest llibre naixia d’un moment de canvi, de dubte.

Así bailan las putas parteix de l’acceptació de la nostra vulnerabilitat, contradiccions i incerteses i de l’apoderament que aquest reconeixement propicia. I com millor que movent l’esquelet? Acompanyats de la Júlia Bertran i la seva professora de ball, l’Ana Chinchilla, Así bailan las putas és una classe singular de twerking; una presa de consciència de la mirada patriarcal amb què entenem el món, i una crida a transformar-la.

Un espai, doncs, on sentir-se segur expressant els nostres dubtes, aprofundint en l’arrel de molts dels nostres comportaments per, finalment, alliberar-nos humilment amb un senzill i segurament matusser moviment de cul.

Una festa!

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • san

    Interesante y amena propuesta sobre el abuso masculino y el patriarcado,pero con cortes de baile que parten la obra y no pegan con la tematica que se representa.Ahi lo quieren hacer ameno y no le vi sentido que te enseñen un par de clases de tweek,y pongan todos a bailar.

    10/10/2019
Articles relacionats
Júlia Bertran: “El teatre és un dels millors llocs on compartir les nostres vulnerabilitats”

Júlia Bertran: “El teatre és un dels millors llocs on compartir les nostres vulnerabilitats”

7 octubre 2019

Per Sem Pons / @semponspuig Júlia Bertran és periodista cultural, actualment a Quan arribin els marcians a TV3, però també és creadora: ha escrit M’estimes i em times i, ara, […]

Tres maneres de jugar la partida

Tres maneres de jugar la partida

25 juny 2019

Núria Cañamares / @ncanyamares Què tenen en comú Sixto Paz (2013), Les Antonietes (2007) i Obskené (2008)? Doncs, entre altres coses, que són companyies relativament joves i amb una maduresa […]

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]