Tot el que necessites per anar al teatre

Aquellas que no deben morir

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Aquellas que no deben morir

El col·lectiu Las Huecas presenta Aquellas que no deben morir, un projecte en procés de creació que voreja la idea, la gestió, la localització i l’economia de la mort.

Sinopsi

En el context d’una societat hedonista i hiperpositiva que glorifica la joventut i demora la realitat del traspàs, ens proposem endinsar-nos en l’exploració de les estructures socials i polítiques que governen la mort per tal d’habilitar instruments que interrompin el relat convencional. Al bell mig de la creació del projecte ens hem trobat, però, amb un canvi de paradigma global que ens mobilitza en tots els àmbits de la vida.

La pandèmia mundial que sacseja els fonaments de les societats occidentals, ha generat una inoculació de pànic col·lectiu vers una màxima desatesa: no érem eternes. La nostra proposta és configurar una hipòtesis escènica que burli el pànic i la mercantilització dels afectes a través de reprendre el llenguatge i dinàmica del ritual, qüestionant la institucionalització de la mort i també, per tant, de la pròpia vida.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració