Tot el que necessites per anar al teatre

Anònims

Anònims

Anónims és una smartcomedy que parla de la generació mil·lennial a través de quatre joves (que ja no són tan joves) que van sortir del niu quan una crisi despiadada va apoderar-se de la societat.

Tots ells amb les seves il·lusions, frustracions, secrets i contradiccions, es veuen implicats en un segrest amb un únic objectiu: sobreviure als seus somnis a qualsevol preu.

Si no tinguessis on anar, fins on arribaries?

La història ens l’han explicat mil cops. I no per això perd legitimitat. Avui al món occidental hi ha una generació que se sent estafada. Perquè li van prometre la lluna en un cove i ha vist frustrades totes les expectatives: ni màsters, ni idiomes, ni l’autoconfiança els han servit per conquerir-la.

Sinopsi

El personatge que posa en marxa la història és força peculiar. És un idealista que vol canviar el món i pensa que ho podrà fer dedicant-se a la política. Té clar que per fer-ho li cal una bona formació, però no disposa dels diners necessaris per accedir al màster especialitzat de la universitat de Standford. Per això no se li acut una altra idea que segrestar Joaquín Sabina: els diners del rescat li haurien de servir per complir el seu somni. L’ajuden en la seva aventura una aspirant a famosa, un exfutbolista divorciat reinventat en comercial, i una noia pija a punt de casar-se que descobreix tot un món fora dels cercles elitistes on s’ha mogut sempre.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració