Tot el que necessites per anar al teatre

Andrea pixelada

Andrea pixelada

Espectacle guanyador d’un premi Teatre Barcelona (temporada 2018-19) en la categoria de Premi Revelació per Roser Vilajosana. 

La Sala Beckett i el Pavón Teatro Kamikaze de Madrid emprenem junts un projecte teatral amb la voluntat de dur a l’escenari un dels temes que defineixen la nostra època: les noves formes de relació dels joves amb la ficció. Andrea pixelada és un projecte escrit per Cristina Clemente.

Sinopsi

L’Andrea té tan sols 20 anys i 300.000 seguidors al seu canal de Youtube “Andrea Pixelada”, en el que es dedica a parlar de llibres. Malgrat la seva joventut, l’Andrea té clar com hauria de ser la ficció perquè el món fos millor. Però tot el seu món tremola i els seus ideals es posen en dubte el dia que descobreix una novel·la que explica la seva pròpia vida.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Mª Rosa Bastante Ribes

  Impressionant la interpretació de tots. Té molta força i arribes a entendre les mogudes d’un món que ara sembla espontani i natural i és hipòcrita i fals. Felicitats a la companyia.

  08/04/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Andrea es youtuber, mejor dicho… booktuber. Tiene un canal con 300.000 seguidores en el que habla de libros.
  Es una chica con éxito!
  Pero todo su mundo se vendrá abajo cuando descubra una novela que habla de su vida. De su verdadera vida! La que tiene cuando se apaga la cámara…

  Una obra muy fresca que nos cuenta el modo de vida de una influencer y sus contradicciones.
  La trama de la obra no me ha parecido gran cosa, tampoco su escenografía y su puesta en escena y ha habido momentos muy fuera de tono y surrealistas que me han sacado del contexto de la historia lo que no me ha permitido disfrutarla demasiado pero salgo bastante maravillado con el trabajo actoral y corporal que desprende Roser Vilajosana. Menuda crack!
  Sus momentos rapeando me han encantado!

  21/03/2019
 • Eulàlia Garcés Madrenas

  Brillant, potent, emotiva, sorprenent. Bravo!

  19/03/2019
Articles relacionats
La Beckett estrena Andrea pixelada, una obra sobre el fenomen booktuber

La Beckett estrena Andrea pixelada, una obra sobre el fenomen booktuber

12 març 2019

La Sala Beckett estrena Andrea pixelada, un text de la Cristina Clemente sobre una jove amb més de 300.000 seguidors al seu canal de Youtube en el que recomana llibres. Una amant de la […]

La Sala Beckett crea un servei d’acollida d’infants durant la representació

La Sala Beckett crea un servei d’acollida d’infants durant la representació

18 desembre 2018

Pares i mares amb fills i filles petits, ja podeu anar a teatre! Durant les funcions del diumenge a la tarda, la Sala Beckett ofereix un servei d’acollida de nenes […]