Tot el que necessites per anar al teatre

Anarchy

La Societat Doctor Alonso presenta Anarchy un espectacle protagonitzat per Semolina Tomic .

Sinopsi

Anarchy és un experiment entre l’ordre i el caos, una presa de poder que no resulta senzilla. Des que naixem estem lligats a unes circumstàncies i a uns altres per aconseguir coses tan vitals com l’aliment o la calor. Ells depenen del públic, dels teatres i també del govern per posar en funcionament les seves obres, tot i així aquesta interdependència social no els converteix en súbdits. Utilitzen l’art com a mitjà homogeni per experimentar o reproduir estats i suposicions.

SOCIETAT DOCTOR ALONSO

Societat Doctor Alonso són Sofia Asencio i Tomàs Aragay. La companyia es planteja cada espectacle o projecte des de zero, per tornar a replantejar el seu llenguatge artístic cada vegada. Barregen gèneres, formes escèniques i gent diferent, creant la seva pròpia manera d’habitar l’escenari. Els agrada plantejar l’escena com un lloc on col·locar, allà on hi hauria d’haver espectacularitat, el menys espectacular possible, creant així una poètica del patetisme.

Societat Doctor Alonso s’estableix físicament en una zona rural, a Pontós, Girona, per allunyar-se del “soroll ” i la “uniformitat ” que envolta la creació contemporània i el món artístic en una gran ciutat. Una manera de replegar la mirada cap a l’interior i buscar la veu pròpia.

Una coproducció del Festival TNT-Terrassa Noves Tendències de Terrassa, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Instituto Nacional de las Artes y de la Música (INAEM), Ajudes Girona Kreas 2016 i l’Ajuntament de Bàscara

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració