Tot el que necessites per anar al teatre

Amics íntims

Amics íntims

“Amics íntims” d’Ever Blanchet és una comèdia molt humana que explica la importància de la tolerància i la complicitat en les amistats, amb una mirada carregada d’ironia i cinisme.

SINOPSI

A l’obra s’hi mostra la vida de quatre personatges, dues parelles d’amics que tenen una amistat des de fa molts anys. Al llarg del temps, les fatigues de cada parella s’alimenten de l’energia de l’altra parella o d’una de les amigues o amic. En aquesta relació, creuen saber-ho tot l’un dels altres, però la realitat ens mostrarà que no és així, que no es coneixen tant…

A banda d’aquestes dues parelles, els fills d’una d’elles també hi són presents sense estar en escena, i ens expliquen els conflictes generacionals que viu la família avui en dia. Conflictes que s’assemblen molt als del passat però que tenen valors estètics nous.

A l’obra es parla molt de sexe, d’amistat, i de les relacions humanes… Valors que el pas del temps modela a través de les crisis vitals que els personatges van patint. És un espectacle on tothom que el vegi s’hi podrà sentir identificat.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Ramon Urgell

    Correcte tot i que previsible. No emociona com hauria de fer-ho.

    03/03/2017
  • Un Deu pels actors i passas una bona estona

    27/02/2017