Tot el que necessites per anar al teatre

Albert Pla: Miedo

El cantautor Albert Pla ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por o el Miedo.

Sinopsi

Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás.” I és que, a l’escenari, es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, en aquells fantasmes que ens assetgen, en el terror a la mort… Sobre l’escenari, una rere l’altra, s’aniran interpretant les cançons, com una manera d’espantar les pròpies pors… o bé d’enfrontar-s’hi. I, finalment, la catarsi del riure, l’alliberament. “Desde que sé que estoy muerto / Ya nunca me pongo enfermo.” Miedo és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat. En aquest nou projecte s’utilitzen la música i les cançons, però també textos teatrals i unes tecnologies d’avantguarda, instruments per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Increible. Albert Pla conjuntament amb l’equip responsable de l’audiovisual ens han fet viatjar a través de l’essència de l’èsser humà fent-nos conscients de com ens movem segons un dels instints més primaris com es la por. Miedo, una genialitat que treballa totes les capes d’aquest sentiment, molt acertat en aquesta actualitat que vivim. Desgarradora, carregada d,humor negre, ironia i metafora. S’ha de veure i sentir.

  17/09/2021
 • Ahir a l’ Atlantida de Vic vaig gaudir i de quina manera, amb aquest espectacle musical multimèdia que ja es va poder veure el passat Grec i desprès al Barts però que jo no havia tingut oportunitat de fer-ho. Una idea original i nterpretada per Albert Pla que proposa un viatge íntim per totes les etapes de l’home, des de la infància fins a més enllà de la vida terrenal, carregat de sensacions, emocions i sentiments nascuts del fantasma que habita en la nostra ment i que fa un repàs ple d’ironia pels temors humans quotidians com ara la por a un mateix o la por a la mort. Amb lletres provocadores del propi Pla interpretades amb el seu peculiar estil vocal infantil, música de Raül Refree, ditecciòn de Pepe Miravete, disseny d’art del duo Mondongo i Audiovisuals de l’estudi Nueveojos, aconsegueixen un espectacle visual impossible de exlicar si no es veu, que em va mantenir els 80 minuts que dura, totalment embadalit. Senzillament brutal.

  01/12/2018
 • Nomes una aclaraçio a un error en la meva opinio de MIEDO he escrit Soler en lloc de Serrano, m estava referint a la Cia Agrupacion Sr.Serrano com hauran deduit els lectors i he escrit Soler. Demano disculpes i agraiexo haber-ho pogut rectificar.Gracies

  08/07/2018
 • He vist poc Grec per donar mèrit a la classificació del millor que he vist fins ara, aquesta clar que és així però és tant el gran nivell d’aquesta proposta que m’atreveixo a pronosticar ja que estarà entre el millor, sinó el millor. estem davant d’un espectacle inclassificable en la línia de GUERRA vist an al Grec de l’any anterior però superat enormement, a part Pla fent de Pla de forma genial, talent al màxim al servei d’un text real com la vida mateixa, en realitat la vida msima des el prisma lluït de Pla.Que engradece aquesta proposta, la descomunal imaginació al servei d’una tecnologia visual i artistica que empetiteix qualsevol altra referència, valgui sense llevar-li mèrit KINGDOM que vaig veure el dia anterior, a anys llum de POR diferent, si però amb suficients punts coincidents que admeten la comparació, i sóc admirador del Soler creatiu, com House in Asia.Esta clar que si POR aconsegueix ser com és part Pla cal afegir és una producció del complex teatral de Buenos Aires, Pla i els seus col·laboradors utilitzen textos teatrals i d’avantguarda amb una projecció d’imatges d’enorme impacte visualy això és possible també per Nueveojos estudi pioner en l’anomenat mapping que ha treballat en façanes com casa Batlló, projeccions de la Merçe, afegim artistes argentins del grup mondongo en disseny d’art .La direcció magistral de Pepe Miravete tot això abrigant i embolicant la música i cançons Albert Pla i Raul Refree, un recorregut per les nostres pors dede el néixer fins el morir o potser me enlla de abans de neixer i potser despres del morir,Pla en estat pur,unic. Coneixedor que fara temporada a Barcelona, al Grec primer espectacle en exhaurir les entrades,per a mi absolutament imprescindible repetir i desitla que en hgaudeixin tothom que demana del teatre no nomes noves tecnologies, també, sino també textos durs sense concesions i al mateix temps dars directes a un pensament mes lliure.

  08/07/2018
Articles relacionats
Albert Pla: “A l’escenari faig el que vull fer lliurement, si no, em seria molt difícil estar-hi”

Albert Pla: “A l’escenari faig el que vull fer lliurement, si no, em seria molt difícil estar-hi”

11 octubre 2019

Per Iván F. Mula / @ivanfmula Actor, cantautor i escriptor, Albert Pla porta 30 anys de carrera compartint el seu personal univers amb total llibertat. Ara, el seu nou espectacle, […]