Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 20,00€

Comprar Entrades

Albert Pla: Miedo

Albert Pla: Miedo

El cantautor Albert Pla ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por o el Miedo.

Sinopsi

Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás.” I és que, a l’escenari, es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, en aquells fantasmes que ens assetgen, en el terror a la mort… Sobre l’escenari, una rere l’altra, s’aniran interpretant les cançons, com una manera d’espantar les pròpies pors… o bé d’enfrontar-s’hi. I, finalment, la catarsi del riure, l’alliberament. “Desde que sé que estoy muerto / Ya nunca me pongo enfermo.” Miedo és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat. En aquest nou projecte s’utilitzen la música i les cançons, però també textos teatrals i unes tecnologies d’avantguarda, instruments per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Albert Pla: Miedo

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Josep Via Santacana

  Nomes una aclaraçio a un error en la meva opinio de MIEDO he escrit Soler en lloc de Serrano, m estava referint a la Cia Agrupacion Sr.Serrano com hauran deduit els lectors i he escrit Soler. Demano disculpes i agraiexo haber-ho pogut rectificar.Gracies

  08/07/2018

 • 12345

  Josep Via Santacana

  He vist poc Grec per donar mèrit a la classificació del millor que he vist fins ara, aquesta clar que és així però és tant el gran nivell d’aquesta proposta que m’atreveixo a pronosticar ja que estarà entre el millor, sinó el millor. estem davant d’un espectacle inclassificable en la línia de GUERRA vist an al Grec de l’any anterior però superat enormement, a part Pla fent de Pla de forma genial, talent al màxim al servei d’un text real com la vida mateixa, en realitat la vida msima des el prisma lluït de Pla.Que engradece aquesta proposta, la descomunal imaginació al servei d’una tecnologia visual i artistica que empetiteix qualsevol altra referència, valgui sense llevar-li mèrit KINGDOM que vaig veure el dia anterior, a anys llum de POR diferent, si però amb suficients punts coincidents que admeten la comparació, i sóc admirador del Soler creatiu, com House in Asia.Esta clar que si POR aconsegueix ser com és part Pla cal afegir és una producció del complex teatral de Buenos Aires, Pla i els seus col·laboradors utilitzen textos teatrals i d’avantguarda amb una projecció d’imatges d’enorme impacte visualy això és possible també per Nueveojos estudi pioner en l’anomenat mapping que ha treballat en façanes com casa Batlló, projeccions de la Merçe, afegim artistes argentins del grup mondongo en disseny d’art .La direcció magistral de Pepe Miravete tot això abrigant i embolicant la música i cançons Albert Pla i Raul Refree, un recorregut per les nostres pors dede el néixer fins el morir o potser me enlla de abans de neixer i potser despres del morir,Pla en estat pur,unic. Coneixedor que fara temporada a Barcelona, al Grec primer espectacle en exhaurir les entrades,per a mi absolutament imprescindible repetir i desitla que en hgaudeixin tothom que demana del teatre no nomes noves tecnologies, també, sino també textos durs sense concesions i al mateix temps dars directes a un pensament mes lliure.

  08/07/2018