Tot el que necessites per anar al teatre

Air de PRINTEMPS: Réparer les vivants

Air de PRINTEMPS: Réparer les vivants

Réparer les vivants es un muntatge que va guanyar el Premi Molière 2017, premi nacional de teatre de França, i que el Teatre Akadèmia incorpora en el seu Cicle Air de Printemps.

Sinopsi

Ens relata com el cor d’un jove de dinou anys va a parar al cos d’una dona de cinquanta anys en l’espai de vint-i-quatre hores. L’espectacle retrata tota la cadena humana que es constitueix per realitzar tal proesa. Molt més que un monòleg.

AIR DE PRINTEMPS

Seguint la proposta iniciada la darrera temporada del Teatre Akadèmia amb el cicle ‘Aria di PRIMAVERA’, on es van poder veure amb èxit diferents espectacles en italià, aquesta temporada es dirigeix la mirada a França i presenta la segona edició del festival amb el nom: ‘Air de PRINTEMPS’.

En el marc d’aquesta nova edició del festival, destacarà l’espectacle ‘RÉPARER LES VIVANTS’ del CDN de Normandie-Rouen. Un espectacle adaptat i dirigit per Emmanuel Noblet, guanyador del premi Molière 2017, a partir del llibre Maylis de Kerangal. El festival també acollirà dos espectacles dirigits per Emilià Carilla: ‘EL DESIG DE CAPBUSSAR-SE’ a partir de Butes, de Pascal Quignard, i ‘ALLONS FRANÇOIS DE LA PATRIE‘, un espectacle musical.

Durant aquest període, el públic també podrà gaudir de dues vetllades (gratuïtes): Muriel Mayette, donarà el tret de sortida al festival amb una lectura de contes de Guy de Maupassant; i Boris Rotenstein presentarà ‘Las cartas de amor’ de Henri Barbusse.


Valoració espectadors
  • Emotivo monólogo francés ganador del premio Moliere en 2017.

    04/06/2018
Articles relacionats
La primavera francesa al Teatre Akadèmia

La primavera francesa al Teatre Akadèmia

4 maig 2018

Del 5 maig al 3 de juny el Teatre Akadèmia organitza el Festival Air de Printemps, dedicat a la creació i cultura francesa, que inclou diferents espectacles i activitats relacionades […]