Tot el que necessites per anar al teatre

Advertencia per a embarcacions petites

Advertencia per a embarcacions petites

Sis ànimes tombants com una embarcació enmig del mar, es troben en el mateix moll cada nit. Aquesta però és especial. Avui les petites embarcacions prendran decisions que canviaran el rumb de les seves vides. Com bé adverteix la radio local, és una nit excepcional: mar moguda per aquests vulnerables vaixells humans, tots ells sols, lliurant-se a la mar, tractant de ser al mateix temps capità i tripulació de la seva pròpia embarcació personal.

Marginació, vici i nostàlgia conformen l’hàbit vital d’aquests personatges. Es mouen com a clan, viuen com una tribu i depenen els uns dels altres. Es recompensen i es castiguen al mateix temps deixant aforar les seves pors més grans i els seus desitjos més profunds. Intenten aferrar lo etern a lo fugaç i viuen en un espai sense temps perquè el temps és el major destructor de la vida.

Monk, el propietari del bar; leona, la fera nòmada i esteticien; Bill, el jugador mascle; doc, el metge; violet, la fràgil buscavides; steve, el seu gos; boby i tony dos foranis: son el mapa d’aquesta bombolla d’aigua salada.

 

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració