Tot el que necessites per anar al teatre

3 1/4

3 ¼ és el nom que rep aquest conjunt de propostes breus la intenció del qual és presentar a tres nous coreògrafs que utilitzen llenguatges i eines escèniques molt diferents entre si.

Emmarcats dins la setmana de la dansa a Hiroshima els creadors escollits han estat: Physical Momentum Project, Antonella Sampieri i Lali Aiguadé.

Postskryptum solament són experiències de comiat. Una mirada, un petó, un gest, un error. Petites coses que ens va fer possiblement més humans. Despullar-se de vestuaris i rutines alienes a nosaltres mateixos. Postskriptum simplement és a dir Adéu.

Physical Momentum Project – Scenic Action és la plataforma escènica i identificació artística de Francisco Córdova Azuela (considerat el 2012 com un dels 7 nous creadors emergents de Mèxic). El 2015 la companyia commemora 8 anys de tasca escènica exposant el seu treball en fòrums internacionals, en trobades i festivals de dansa i teatre en diversos països com ara Mèxic, Espanya, Brasil, Colòmbia, EU, Equador, Itàlia, França i Irlanda.

Kokoro (concepte japonès que s’empra per anomenar el cor però entès com la barreja exacta de cor i ment, allà on hi resideix la saviesa) és un solo en el qual una dona, amb la seva mirada posada a l’exterior, plasma una personalitat que es confon i es converteix en la seva identitat. El viatge comença quan ella sorgeix de la boira del no saber, amb un camí fet a dues mans, on els avatars de la seva vida la condueixen a una única sortida: enfrontar-se i descobrir-se a ella mateixa per poder així sortir del camí de la supervivència i endinsar-se en la sendera del viure.

Antonella Sampieri, aquesta jove artista argentina, treballa amb alguns dels principals coreògrafs a Sud-amèrica i, en arribar a Espanya, a seguit la seva trajectòria amb Pla B dansa, Centre Coreogràfic Gallec, Trànsit Dansa o Lamajara.

La tercera peça, de Lali Aiguadé, encara es troba en estat de work in progress.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració