Informació COVID-19 en relació als teatres

 • La programació dels teatres s’ha vist afectada com a conseqüència de les mesures per a la contenció del COVID-19. Per aquest motiu, durant aquest període d’excepcionalitat tingueu en compte que:

  El portal de comunicació, recomanació i venda d’entrades www.teatrebarcelona.com segueix actiu i es pot consultar la cartellera dels propers mesos i adquirir entrades per a les funcions que segueixen programades. Malgrat això i donada  la realitat canviant, no podem garantir l’exactitud de les informacions de les funcions publicades.

  Les informacions referents a dates i horaris poden ser susceptibles de canvis en qualsevol moment.

  Les primeres afectacions per cancelacions d’espectacles les vam publicar aquí.

  Si ja teniu entrades adquirides per funcions en dates compreses durant l’Estat d’Alarma, llegiu més abaix.

 • Tots els usuaris que hagin adquirit entrades per a funcions cancel·lades o posposades, seran contactats, ja sigui des www.teatrebarcelona.com o directament des dels diferents teatres.

  Donat el gran volum d’incidències, amb desenes de funcions suspeses i milers d’espectadors afectats, demanem una mica de paciència per poder gestionar correctament tots i cadascun dels casos.

  Recomanem durant aquests dies revisar la safata de correu no desitjat (SPAM) de l’correu electrònic introduït durant el procés de compra d’entrades.

  Demanem evitar, en la mesura del possible, enviar e-mails exposant casos particulars per tal de no saturar el servei d’atenció a client. Tant els teatres com Teatre Barcelona disposem de les dades de compra per contactar amb els espectadors afectats pels canvis en les programacions dels teatres.

  Per a les devolucions dels espectacles cancel·lats o suspesos, l’abonament es realitza en la mateixa targeta amb la qual has fet la compra. Si la teva targeta és de dèbit, el moviment apareixerà en el teu compte com un ingrés, i si la teva targeta és de crèdit, veuràs la devolució en el pròxim extracte.

  Recorda que tan sols podem retornar els diners de les entrades d’esdeveniments cancel·lats.Si l’espectacle per al qual tens entrades continua vigent, de moment no podem retornar ni canviar les teves entrades.

 • Totes les funcions en dates compreses durant l’Estat d’Alarma queden automàticament cancel·lades o posposades. Si tens entrades adquirides per aquest període llegeix la pestanya superior (Entrades adquirides per a funcions cancel·lades o posposades).

  Si es produeix una anul·lació o canvi d’una funció programada més enllà de l’Estat d’Alarma, serà comunicada per correu electrònic o per via telèfònica per part de TeatreBarcelona o del teatre.

  Des de TeatreBarcelona no podem considerar cancelada o posposada cap funció fins que no  ens ho comuniqui oficialment el teatre o promotor, i en conseqüència, no podem fer cap gestió de canvi ni devolució de l’import de les entrades adquirides.

  Si encara no en hem posat en contacte amb tu, pot ser:

  • No tenim informació en relació amb la teva funció.
  • No hem tingut temps de gestionar la suspensió. Estem treballant amb tots els mitjans per donar resposta el més aviat possible a milers d’espectadores afectades. T’agraïm la comprensió.
 • Per a la majoria d’espectacles, com s’indica en la pròpia entrada i en les Condicions Generals de Venda “no s’admeten canvis ni devolucions d’entrades”, i no s’aplica el dret de desistiment per tractar-se d’una activitat recreativa recollida en les excepcions de l’article 103 de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre.

 • Diverses sales i companyies han posat a l’abast les gravacions dels seus espectacles, i d’altres fan propostes programades en directe per les xarxes socials.

 • Teatre Barcelona no és un teatre ni una sala d’espectacles, sinó el portal d’arts escèniques més complet, que unifica tota la cartellera de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A Teatrebarcelona.com trobaràs tot el que necessites per a anar al teatre: informació exhaustiva dels espectacles, notícies, recomanacions, promocions, concursos…

  Quan facis click al botó COMPRAR ENTRADES et redirigirem al canal de venda propi del teatre al qual vols anar, on selecciones les teves localitats en el mateix mapa de pati de butaques que té la web del teatre. Sempre trobaràs el nostre logo durant el procés de venda, cosa que et garanteix que és una transacció segura.

  Si el teatre o proveïdor de l’espectacle no disposa de plataforma de venda pròpia et redirigirem a un altre canal de venda on sí que trobaràs les entrades.

  Comprant a TeatreBarcelona

  Contribueixes al desenvolupament d’un projecte de comunicació ètic i responsable, que té per finalitat crear una gran comunitat d’amants de les arts escèniques per a facilitar-li l’accés a la cultura, així com ajudar a desenvolupar i potenciar el teixit artístic i creatiu de la nostra ciutat.