Vols saber qui és el nou aviador del musical d’El Petit Príncep?

Rubén Garcia Espelta

Manu Guix serà el nou aviador del musical d’El Petit Príncep. El músic i compositor i ara també actor, va posar veu la passada temporada a la planta de La tienda de los Horrores, pren el relleu a altres actors com Àngel Llàcer, Ivan Labanda, Marc Pociello, Jordi Coll i Enric Cambray.

El musical, produït per La Perla 29 i dirigit pels mateixos Llàcer i Guix estrenarà a partir del 4 de desembre la seva setena temporada a la cartellera de la ciutat com un autèntic clàssic del Nadal vist ja per més de 200 mil espectadors i espectadores.

El musical d’ El Petit Príncep, està basat en el clàssic conte que Antoine de Saint-Exupéry va publicar durant la Segona Guerra Mundial. L’escriptor, poeta i aviador havia participat en el conflicte i, mentre esperava una nova missió, va escriure i il·lustrar aquesta història que amb el temps s’ha convertit en la seva obra més cèlebre: un conte que qüestiona les convencions del món adult i ens convida a deixar volar la imaginació a través dels jocs i de l’amistat.

El musical, narrat per un pilot d’avions, explica la història d’un aviador que es veu obligat a aterrar al desert del Sàhara arran de l’avaria d’un motor. Allí es trobarà amb un nen que li demanarà que li dibuixi un be, el distraurà de la feina i el conduirà a través d’un viatge a través asteroides i planetes on coneixerà personatges estranys, com ara un geògraf, un rei i un fanaler.

Més informació i entrades:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!