Vols saber qui és el nou aviador del musical d’El Petit Príncep?

Rubén Garcia Espelta

Manu Guix serà el nou aviador del musical d’El Petit Príncep. El músic i compositor i ara també actor, va posar veu la passada temporada a la planta de La tienda de los Horrores, pren el relleu a altres actors com Àngel Llàcer, Ivan Labanda, Marc Pociello, Jordi Coll i Enric Cambray.

El musical, produït per La Perla 29 i dirigit pels mateixos Llàcer i Guix estrenarà a partir del 4 de desembre la seva setena temporada a la cartellera de la ciutat com un autèntic clàssic del Nadal vist ja per més de 200 mil espectadors i espectadores.

El musical d’ El Petit Príncep, està basat en el clàssic conte que Antoine de Saint-Exupéry va publicar durant la Segona Guerra Mundial. L’escriptor, poeta i aviador havia participat en el conflicte i, mentre esperava una nova missió, va escriure i il·lustrar aquesta història que amb el temps s’ha convertit en la seva obra més cèlebre: un conte que qüestiona les convencions del món adult i ens convida a deixar volar la imaginació a través dels jocs i de l’amistat.

El musical, narrat per un pilot d’avions, explica la història d’un aviador que es veu obligat a aterrar al desert del Sàhara arran de l’avaria d’un motor. Allí es trobarà amb un nen que li demanarà que li dibuixi un be, el distraurà de la feina i el conduirà a través d’un viatge a través asteroides i planetes on coneixerà personatges estranys, com ara un geògraf, un rei i un fanaler.

Més informació i entrades:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!