Viggo Mortensen al Teatre Lliure en dues funcions solidàries

Redacció

L’actor Viggo Mortensen i el músic Rafel Plana oferiran dues funcions de l’espectacle Ramas para un nido destinades a recaptar fons per al projecte que l’ Associació Catalana per la Pau desplega al Líban, acollint refugiats provinents del conflicte bèl·lic a Síria.

L’espectacle és una conversa entre la veu del primer i el piano del segon, a partir del material musical i poètic que entre tots dos han anat elaborant al llarg de les seves sessions de treball conjuntes: poemes del mateix Mortensen i d’altres poetes que li són propers; peces musicals del mateix Plana i d’altres compositors, tot plegat en diferents idiomes i amb un marge a la improvisació que dependrà de la predisposició del públic.

Les entrades per a aquesta vetllada solidària tindran un preu únic de 20€ i estaran a la venda a partir d’avui dijous en exclusiva per als abonats, i de demà divendres per a la resta de públic.

Ramas para un nido. 27 i 28 de juny a l’Espai Lliure. Més informació aquí.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!