“Veronese situa l’actor en la no comoditat perquè arrisqui més”

Mercè Rubià

Daniel Veronese, un dels directors més destacats del panorama teatral argentí i Premi Max 2013, dirigeix Una cena con amigos al Teatre Tantarantana. Parlem amb els quatre actors protagonistes: May Pasqual, Gloria López, José Olmo i Orencio Ortega.

La companyia andalusa Gloria López Producciones porta a Barcelona -després d’una gira per diverses localitats de l’Estat i Amèrica del Sud- el text de Donald Margulies que va guanyar el Premi Pullitzer l’any 2000, Cena con amigos. L’obra parteix de la relació entre dues parelles, gairebé “un matrimoni de quatre” i el trencament d’una d’elles, que immediatament fa miques els esquemes dels quatre amics i comencen a aflorar diverses qüestions que faran ballar per complet el seu equilibri.

Vídeo: Mercè Rubià

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!