Un recorregut per les interioritats del Cirque du Soleil: el backstage de ‘Luzia’

Redacció

Cirque du Soleil ha tornat a l’Hospitalet de Llobregat amb una gran i poètica celebració de la natura: Luzia, el seu nou espectacle que integra l’aigua, per primera vegada, com a element artístic dins d’una producció de carpa. Teatre Barcelona s’endinsa per les entranyes del Cirque du Soleil per descobrir que hi ha més enllà de l’escenari: Vols saber com es preparen els i les artistes? Vols descobrir tots els secrets del seu vestuari? Mira aquest vídeo i esbrinaràs el costat més íntim del circ més conegut del món:

Luzia, que estarà fins al 15 de maig al Districte Cultural de L’Hospitalet, es va estrenar l’abril de 2016 i és la trenta-vuitena producció de Cirque du Soleil des de la seva creació el 1984 i, a més, suposa la primera estrena a Europa de la companyia canadenca després de dos anys sense visitar el continent.

L’espectacle dirigit per Daniele Finzi Pasca (Corteo) és una explosió de llum i pluja. Amb impressionants acrobàcies i grans sorpreses visuals, Luzia convida el públic a submergir-se en un viatge oníric per un món vibrant i sumptuós suspès en algun punt entre allò real i allò irreal.

Després pel seu pas per Barcelona seguirà de gira i es podrà veure a Alacant (a partir del 14 de juliol) i a Madrid (a partir del 5 de novembre).

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!