Un assaig obert explosiu a Porta 4

Redacció TeatreBarcelona

L’obra Assaig obert converteix la Sala Porta 4 en l’epicentre de les tensions d’una companyia amb algunes desavinences. Hem entrevistat l’equip i ens han confessat que s’han basat en algunes experiències reals. Vols veure’n un tastet en forma de vídeo?

El dramaturg Sergi Manel Alonso ha creat un alter ego anomenat Roger Muní –interpretat per Roc Esquius-, un director i dramaturg que decideix fer un assaig obert per veure què tal funciona davant de public la seva nova representació, Desitjant morir. Segons ell, és l’obra mès ambiciosa i complerta que ha fet mai i espera que l’ajudi a donar el pas de reconeixement que li falta a la seva carrera. Per això, tindrà com a protagonista a la Greta Ruiz, una diva del teatre a la que dona vida Sílvia Sabaté, que va deixar de treballar fa temps. L’equip que treballa sempre al costat del Roger no han rebut, precisament amb alegría, la nova incorporació. La Sonia –Maria Asensio-, parella del director, ha passat de ser l’actriu a l’ajudant de direcció, mentre que l’Andrès –Héctor Molina– , el tècnic, ha perdut tota la complicitat que guardava amb en Roger. La Judith –Verónica Pallini-, per la seva banda, viu perduda en la beguda que amaga dins el seu termo.

A l’escenari s’hi encreuen posicions, opinions, caràcters i personalitats un tant versemblants que faràn que la convivència entre els personatges sigui, si mès no, complicada. Això, sumat a problemes interiors, secrets a veus i l’imminent estrena de l’obra faràn que aquell local d’assaig es converteixi en una olla a presió a punt d’explotar.

 

 

Vídeo: Albert Ibáñez

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!