Tres històries de gènere fantàstic, a la Sala Versus Glòries

Redacció

Tal com deia l’escriptor de nord-americà H.P  Lovecraft, considerat el ‘pare del gènere fantàstic’: “l’emoció més poderosa i antiga de la humanitat és la por, i la forma més poderosa de la por és la por d’allò que és desconegut“. De terror fantàstic van les tres històries que del 10 de novembre al 5 de desembre podreu veure a la Sala Versus Glòries amb L’habitació tancada, de la companyia La Salamandra.

La companyia presentarà en un únic espectacle una adaptació de tres contes de terror fantàstic ambientats una claustrofòbica habitació: “En allò fantàstic emergeix el sobrenatural com una rupturade la coherència universal, una agressió prohibida que trenca l’estabilitat del món, les lleis del qual, fins ara,es tenien per rigoroses i immutables“, explica l’autora, Loredana Volpe.

Un dramaturg que perd la memòria, una antiga relíquia que concedeix desitjos a canvi de tot, o un misteriós viatge a través de l’espai temps són alguns dels elements que barregen els tres contes escollit per l’autora: The Monkey’s Paw de William Jacobs; Blind Spot de Barry Perowne; i Hounds of Tindalos de Frank Belknap Long. “Vaig triar tres contes de terror fantàstic en el quals el dubte genera l’efecte de la por produint el que coneixem com “el fantàstic”, però no per allò que es mostra, sinó per allò que s’oculta a l’espectador“, explica Volpe.

L’espectacle compta amb un repartiment fortmat per Marc Pujol, Patrícia Mendoza, Xavier Pàmies, Anna Casas, Chap Rodríguez Rosell i Ignasi Guasch.

Més informació, imatges i entrades a:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!