Sorteig: Entrades per M

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA_M_Sorteig

Teatre Barcelona i la Sala Fènix us volen convidar a veure M, d’Helena Pla.

Helena Pla presenta M a la Sala Fènix

Helena Pla té una sòlida formació i una llarga experiència sobre els escenaris. Es va formar, entre d’altres, a l’escola Lecoq de París i al centre Roy Art de Montpellier. Al llarg de la seva trajectòria l’hem vist al teatre (Chicas Malas dirigit per Àngel Alonso, Suites de Nit monòleg escrit i co-dirigit per Lluís Carrizo, Hopera de Toni Albà i Jordi Purtí o l’espectacle Fins al Fons, creat juntament amb Sergi López, amb el que va aconseguir el Premi de la Crítica d’Interpretació l’any 1993) i també a la TV (participant als programes Crackòvia o Polònia).

Ara, després d’un temps allunyada dels escenaris, torna amb M. Un monòleg de poc més d’una hora que va presentar la passada primavera a la Nau Ivanow i que ara recalarà a la Sala Fènix del 13 de setembre al 6 d’octubre.

Es tracta d’una obra molt personal, inspirada en les dones de la seva vida i en moltes altres dones. Com ella mateixa explica: Volia parlar sense complexos de la dona-nina, d’aquesta obsessió de ser o semblar una mare perfecta, i, com sempre, de la por a la decadència física i també de la por a estimar i a morir.

El sorteig, 3 entrades dobles

Es sortejarà una entrada doble entre totes les persones que es registrin al Club TB entre el 7 i el 15 de setembre. Les altres dues entrades dobles es sortejaran entre tots els membres del Club TB. Si encara no en formes part, pots fer-ho aquí.

Els guanyadors es donaran a conèixer al Blog de Teatre Barcelona el dilluns 16 de setembre.

Guanyadors (actualitzat!)

 

L’Enric Garí i l’Ariadna Roselló són els guanyadors de l’entrada entre tots els usuaris del Club TB i en Sergio R. el guanyador entre els nous membres. Felicitats!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!